دکتر علی رفیعی، کارگردان فیلم"آقا یوسف" که با این فیلم در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر شرکت داشت در ارتباط با این حضور به خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران گفت: از پذیرفته شدن فیلم"آقا یوسف" دومین ساخته من در سینما که پس از ساخت فیلم "ماهی ها عاشق می شوند" با تاخیر چند ساله انجام شد ، بسیار خوشحالم زیرا احساس می کنم با شرکت در این بخش فیلمم بهتر دیده شد و بازیگران و عوامل نتیجه زحمت های خود را می بینند.
وی ادامه داد: بازتاب فیلم خود را تنها در بین تماشاگران جست و جو می کنم و رضایت مخاطب آسایش خیال من از ساخت این فیلم است.
این کارگردان بیان کرد: در ارتباط با کلیت ساختاری فیلم های شرکت کننده در جشنواره فیلم فجر اطلاع دقیقی ندارم، اما بیست و نهمین دوره از این جشنواره بسیار پر تب و تاب و به لحاظ آثار شرکت کننده غنی و متنوع بود.
وی ادامه داد: گستردگی هر جشنواره ای از مزیت های آن محسوب می شود که سبب می شود با گستردگی، میدان فعالیت و خلاقیت برای کارگردان ها در هر قشری بیشتر باشد.
رفیعی گفت: هیات انتخاب آثار باید مسلط به سینما بوده و با استقلال در رای و درایت نسبت به سینما و بدون اینکه برخی از مولفه ها به آن ها دیکته شود به انتخاب فیلم ها جهت شرکت در جشنواره بپردازند.
وی تأکید داشت: با توجه به تجربه نامطلوبی که در چند دوره گذشته با فیلم "ماهی ها عاشق می شوند" در جشنواره فجر داشتم و از نزدیک شاهد تبعیض هایی در آن بودم از شرکت در جشنواره مأیوس شدم، به همین جهت تنها به انگیزه نمایش فیلمم در این جشنواره شرکت کردم.
انتهای پیام /س م /اط
پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۲
علی رفیعی: جشنواره بیست و نهم غنی و متنوع بود
کارگردان فیلم"آقا یوسف" گفت: بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر به لحاظ آثار شرکت کننده غنی و متنوع بود.
ارسال نظر