سه‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۷

کشف اثر گمشده لئوناردو داوینچی پس از 500 سال در اسکاتلند

تابلوی داوینچی

سینما پرس-گروه هفت هنر/ کارشناسان و کلکسیونرها اظهار کرده‌اند که اگر این تابلو نقاشی متعلق به لئونارد و داوینچی باشد، ارزشی برابر با 150 میلیون دلار دارد.

به گزارش سینما پرس، فیونا مک‌لارن؛ کشاورز 59 ساله اسکاتلندی، به تازگی یک تابلو نقاشی که در سال های گذشته از پدرش به او رسیده است را به کارشناسان و کلکسیونرها نشان داده است و آن ها ابراز کرده اند که این اثر به احتمال خیلی زیاد متعلق به لئوناردو داوینچی؛ دانشمند و هنرمند ایتالیایی دوره رونسانس است.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیلی میل، مک‌لارن که اطلاعات زیادی از هنر و تابلوهای نقاشی ندارد، برای سال های زیادی این اثر را نزد خود و به دور از انظار نگه داشته بود. یک تابلو نقاشی که پدرش به عنوان هدیه در سال های گذشته به او داده است. اما پس از اینکه سرانجام او تصمیم می گیرد از تابلو خود رونمایی کند، برخی از متخصصان متوجه می شوند که به احتمال زیاد این اثر حدود 500 سال پیش توسط لئوناردو داوینچی خلق شده است و ارزشی برابر با 150 میلیون دلار دارد.

فیونا مک‌لارن درباره رونمایی از تابلو خود گفت: وقتی تابلو نقاشی را به هری رابرتسون (صاحب حراجی) نشان دادم، او برای لحظاتی مات و مبهوت به آن نگریست و آهی کشید.

این تابلو نقاشی که مریم مجدلیه را در حال نگهداری از یک بچه به تصویر می کشد، اکنون برای کشف اسم صاحب اثر و قدمتش در دانشگاه کمبریج و موسسه همیلتون کر توسط کارشناسان و متخصصان هنری در حال بررسی شدن است.

مریم مَجدَلیه شخصیتی در عهد جدید است که یکی از پیروان مؤمن عیسی مسیح به شمار رفته و کلیساهای کاتولیک رومی، ارتدکس شرقی، لوتری و انگلیکان او را جزو قدیسه‌ها می‌دانند. لقب مجدلیه اشاره به شهری به نام مجدله در کرانه غربی دریاچه تیبریاس دارد.

کارشناسان پس از کشف نشانه های آثار داوینچی در این تابلو نقاشی اظهار کرده اند که حتی اگر این اثر متعلق به داوینچی هم نباشد، متعلق به یکی از شاگردان این هنرمند است که در قرن 16 هجری و در مدرسه او تعلیم می دیده است.

مک‌لارن اظهار امیدواری کرده است که این نقاشی را به یک موزه بفروشد و مقداری از درآمد آن را خرج امور خیریه کند.

لئوناردو داوینچی (۱۵ آوریل ۱۴۵۲ - ۲ مه ۱۵۱۹) دانشمند و هنرمند ایتالیایی دوره رنسانس است که در رشته‌های نقاشی، ریاضی، معماری، موسیقی، کالبدشناسی، مهندسی، تندیسگری، و هندسه برجسته بود.

انتهای پیام/ع.م/ن.ف







ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.