به گزارش خبرنگار سینماپرس، شبکه ماهواره ای «من و تو» که در سالهای اخیر با تولید برنامههای مختلفی همچون آکادمی موسیقی، اتاق خبر و مستندهای جنجالبرانگیز و سیاسی سعی در تخریب چهره ایران اسلامی داشته است، در تازهترین تولیدات خود با برنامهای با نام «سمت نو» بار دیگر در راستای نیل به اهداف خود گام برداشته است.
«سمت نو» همانطور که از اسمش پیداست تلاش دارد با بیان مباحث به قول خودِ این شبکه، روشنفکرانه در جهت تخریب مباحث اعتقادی ایرانیان گام بردارد و در اولین قسمت خود با موضوع حجاب اجباری و با دستمایه قرار دادن مباحثی چون آزاد شدن صدای تکخوانی زنان در ایران سعی در جذب مخاطب برای برنامه خود داشته است.
این برنامه در اولین قسمت خود میزبان «اِرمیا؛ خواننده به اصطلاح با حجاب آکادمی موسیقی» بود، و با توجه به اینکه این خواننده با حجاب خود توانست در میان مخاطبان این برنامه محبوبیت نسبی به دست بیاورد، مباحثی را مطرح کردند که مستقیم بر روی دین مبین و مقدس اسلام و اعتقادات مردم تاثیر منفی بر جای می گذاشت.
این مهمان به همراه مجریان به اصطلاح کارشناس برنامه آنچنان از مطالعات دینی خود صحبت می کردند که مخاطبان عام برنامه فکر می کردند حرف های آنها عین حقیقت است، بخشی از سخنان این گروه محور این موضوع بود که حجاب موجب محدودیت های زیادی برای زنان ایرانی از جمله محدودیت در تکخوانی شده است و این مسئله مغایر با شرع است. این در حالی است که احکام موارد مطروحه در این برنامه پیرامون حجاب و تکخوانی زنان به وضوح در شرعیات اسلامی آمده و به پرسش های مختلف آن جواب داده شده است.
به هر روی تولید برنامه هایی از این دست که با هدف تخریب چهره اسلام و مسلمانان ایران است بسیار زیاد از شبکه های ماهواره ای دیده می شود و بنابراین نمی توان تنها نگران پخش سریال هایی بود که مغایر با نظام و فرهنگ خانواده های ایرانی است، مقابله با این نوع از برنامه ها باید با تولید برنامه هایی دین محور و در عین حال جوانپسند همراه باشد چرا که دنیای امروز از هر سو جوانان را که مخاطبان و طرفداران اصلی تکنولوژی هستند با انواع و اقسام برنامه های تلویزیونی، بازی های رایانه ای، و تکنولوژی های مختلف رو به رو می کند، بنابرین برای مقابله و جلوگیری از این نوع از هجمه های فرهنگی که اکنون برنامه های شبکه منحرف «من و تو» در صدر آن قرار دارد باید در رأس کار مسئولان فرهنگی قرار بگیرد.
دین باید به نحوی مطلوب و جذاب به مخاطبان معرفی شود، و بدون شک شبکه «من وتو» و این دست از شبکه ها با فهمیدن نیاز جوانان امروز به هیجان، شادی، و جذابیت دست به تولید برنامه هایی با محوریت جوانان می زنند، پس چرا ما نباید در کشور خود تولید چنین برنامه هایی را در مقابل برنامه های ضد دین این نوع از شبکه ها داشته باشیم؟
نظرات