به گزارش خبرنگار سینماپرس، شنیده ها حاکی از آن است که سهیل جهان بیگلری؛ سرپرست دفتر سینمایی حوزه هنری، بعد از ۲ سال مدیریت بر این دفتر، تغییر خواهد کرد.
این تغییرات در حوزه هنری از زمان تغییر دولت و تغییرات در سازمان سینمایی رخ داده است و به نظر می رسد پس از تحویل دادن روابط عمومی حوزه هنری از سوی حبیب ایل بیگی قرار بر این بوده است که سینمایی حوزه هنری نیز تغییر کند اما به دلیل پیدا نشدن گزینه مناسب همچنان صندلی این دفتر در انتظار مدیر است.
بر پایه این گزارش، نزدیک به یک ماه می شود که سهیل جهان بیگلری در دفتر خود حاضر نشده است و گویا قرار نیست که تا مراسم تودیع و معارفه مدیر جدید در دفتر سینمایی حوزه هنری حضور پیدا کند.
گفتنی است؛ بیش از سهیل جهان بیگلری که از سال ۹۰ بر سمت سرپرستی دفتر سینمایی حوزه هنری انقلاب اسلامی، قرار گرفته بود، حمید امیریان فرد به مدت شش ماه مدیریت این دفتر را عهده دار و قبل از وی از سال ۸۸ تا شهریور سال ۸۹ محمدحسین نیرومند، دفتر سینمایی حوزه هنری را مدیریت کرده بود.
نظرات