بنابراین گزارش، این کارگردان سینما در گفت وگو با خبرنگار سینماپرس در مورد نگاه فرهنگی امام خمینی (ره) به موضوعاتی چون سینما اظهار داشت: چه خوب است سینمای ما ادای دینی را که به انقلاب دارد به خوبی درک کند و رسالت انقلاب اسلامی را در پهنه گیتی به خوبی عرضه کند.
وی یادآور شد: در واقع حضرت امام خمینی (ره) با سخنان و رهنمودهایشان یک روح و نفس تازه در کالبد سینمای ما دمیدند.
کارگردان «سیب و سلما» گفت: در مسیر شکل گیری انقلاب شکوهمند اسلامی نگاه ها و برداشت های غلطی از پدیده سینما به وجود آمده بود که حضرت امام خمینی (ره) با رهنمودهای کلان خود تکلیف همه را روشن کردند و از همان زمان هنرمندان امیدوارانه تر به کار خود ادامه دادند تا در عرصه فرهنگ خدمتگزار باشند و به نوعی با کلام ایشان این هنر _ صنعت جانی دوباره به خود گرفت.
کارگردان «زندانی ۷۰۷» گفت: اما در ادامه متاسفانه از این روح مسیحایی بهرداری مناسبی شکل نگرفت و سینمای ما نگاه ژرف حضرت امام خمینی (ره) را ادامه ندارد. باید اقرار کنیم که به شخصیت ، دیدگاه ها و آرمان های ایشان به خوبی نپرداختیم و سینمای ما همواره در این زمینه بدهکار امام خمینی (ره) است.
کارگردان «شب کایت ها» با اشاره به تأکید امام خمینی (ره) بر استفاده از تکنولوژی سینما نیز گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم ایشان اظهار نظرات کارشناسی را به کارشناسان این امر واگذار می کردند و خودشان خط و مشی های کلی را که بسیار کاربردی هم بود تعیین می کردند و کارهای مبتذل را هموارد رد می کردند و استراتژی ایشان برای همه کاملا واضح، شفاف و روشن بود.
کارگردان «تارهای نامرئی» یادآور شد: سینما در ادامه روند فرهنگی انقلاب شکوهمند اسلامی، مسئولیت مهمی دارد چرا که سینما مهترین رسانه ای است که قدرت برقراری ارتباط با جهان اسلام و آزادگان جهان را داراست.
ارسال نظر