این فیلمساز جوان سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: فیلم «هاری» در رابطه با آدم های امروزی جامعه ما به ویژه در شهر تهران است. این فیلم به نوعی فیلمی شهری به حساب می آید که شهر تهران نقشی کلیدی و اساسی در آن دارد.
وی گفت: من به عنوان یک فیلمساز به شدت دغدغه اجتماعی دارم و معتقدم که همه هنرمندان دغدغه های گوناگون اجتماعی دارند که هریک از آن ها بنا به دیدگاه خود به آنها نگاه می کنند. من نیز زنگ خطری را احساس می کردم چرا که معتقدم ما در حال از دست دادن بسیاری از ارزش ها در زندگی هایمان هستیم که می تواند به سرانجام هولناکی برای تمامی جامعه منجر شود در واقع «هاری» یک ویروس کشنده است که اگر به موقع درمان نشود می تواند تاوان سنگینی را به همراه داشته باشد. در این فیلم سعی کردم نشان دهم که معیارهای اخلاقی ما در جشنواره تغییر کرده و برای رسیدن به یک نتیجه خوب، متاسفانه تمام اخلاقیات خود را زیرپا می گذاریم.
انصاری با تأکید بر اینکه فیلم «هاری» از سینمای کلاسیک پیروی نمی کند و دیدگاه و نوع روایت منحصر به فرد و خاص خود را دارد گفت: من احساس می کنم که فیلم من در صورت حضور در سی و سومین جشنواره فیلم فجر با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان و منتقدان روبرو خواهد شد البته از آنجا که این فیلم نوعی روایت خاص دارد می تواند عده ای مخالف هم داشته باشد. تمام سعی من بر این بود که این فیلم هیچگونه برداشت کلیشه ای از فیلم های دیگر نداشته باشد و به هیچ عنوان دچار شعار زدگی نیز نشود.
کارگردان «هاری» سپس در مورد عکس های فیلمش که بسیار شبیه به سینمای کیمیایی است اظهار داشت: این برای من افتخاری است که بگویند فیلمم شبیه به آثار استاد کیمیایی شده است اما هرچند که من به سینمای ایشان بسیار علاقه دارم اما در این فیلم دیدگاه خاص خودم را داشته ام و به هیچ عنوان از سینمای ایشان تقلیدی نکرده ام.
وی در مورد بازیگران این فیلم نیز گفت: از زمانی که با آقای امیرعلی محسنین روی طرح «هاری» فعالیت داشتیم به علیرضا کمالی و میلاد کی مرام برای بازی در این فیلم فکر می کردیم و خوشبختانه نه تنها در این دو مورد که در مورد سایر بازیگرانی که به آن ها فکر کرده بودیم انتخاب های اول مان آمدند. در این فیلم مخاطبان با چندین سورپرایز روبرو خواهند شد از جمله آنکه خانم هنگامه قاضیانی نقشی متفاوت را در این فیلم بازی کرده اند که برای همگی مخاطبان جدی سینما بسیار شگفتی آور خواهد بود و از سوی دیگر آقای جمشید هاشم پور بعد از سال ها به نقش اصلی شان برگشتند و در این فیلم در ظاهر «بدمن» ظاهر شده اند که خودشان از حاصل کار بسیار راضی بودند.
وی در خاتمه این گفتگو از آماده نمایش شدن «هاری» تا اوایل دی ماه خبر داد و گفت: این روزها درگیر ساخت موسیقی توسط آقای بابک میرزاخانی و صداگذاری فیلم توسط آقای حسین ابوالصدق هستیم. البته چند روز قبل نسخه ای جهت بازبینی هیأت انتخاب جشنواره را به دبیرخانه ارسال کردیم.
گفتنی است؛ «هاری» نوشته امیرعلی محسنین است و مضمونی اجتماعی دارد. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: من خطر کردم که همه چی درست شه یا هیچی! هرکاری می کنم واسه خاطر بچمونه که تو خیابونایی که من بزرگ شدم بزرگ نشه...
علیرضا کمالی، مینا ساداتی، حسین سلیمانی، مجید واشقانی، اکبر معززی، ماریه ماشاالهی، اصغر طبسی، علی گلبهاران، اشکان مهری، ندا فرهنگ مهر، سمانه افتخاری و میلاد کی مرام، با هنرمندی هنگامه قاضیانی و نقش آفرینی جمشید هاشم پور گروه بازیگران «هاری» را تشکیل می دهند.
سایر عوامل «هاری» عبارتند از: کارگردان: امیر احمد انصاری، تهیه کنندگان: علی شاه حاتمی و مهدی مددکار، فیلمنامه نویس: امیر علی محسنین، مدیر فیلمبرداری: فرشاد گل سفیدی، طراح صحنه و لباس: امیر حسین حداد، طراح چهره پردازی: دانیال شعاعی، صدابردار:امیر شاهوردی، مدیر تولید: مهدی مددکار، مجری طرح:علی گلبهاران، سرمایه گذاران: علیرضا اشکبوس، جهانگیر مهابادی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: سمیرا شکوری، منشی صحنه: غزل رشیدی، عکاس:حسن هندی، مشاور رسانه ای: منصوره بسمل، کارگردان پشت صحنه: اشکان مستی، مدیر تدارکات: امیر هوشنگ فراهانی.
ارسال نظر