این منتقد سینما و کارشناس ارشد حقوق بین الملل در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: بر هیچ شخصی پوشیده نیست که سینما چه نقش موثری در تمامی دنیا دارد. سینما ابزاری است که بسیاری از کشورهای دنیا برای دستیابی به اهداف و مقاصد خود در هر حوزه ای از آن استفاده می کنند و این ابزار هنری قطعاً می تواند در تبیین مفهوم ارزشمند و مهم «مهدویت» هم موفق باشد اما آنچه که ما را رنج می دهد عدم حضور مدیرانی آگاه و دغدغه مند است.
وی تأکید کرد: سینما به عنوان یک هنر که تولیداتش بر پایه درام استوار است می تواند به خوبی به این مقوله بپردازد؛ ما باید به عنوان یک کشور اسلامی پایه گذار پرداختن به مفهوم ارزشمند مهدویت و انتظار در سینما باشیم؛ ما باید منجی را به صورت واقعی به تمامی مردم دنیا معرفی کنیم و نباید در مقابل سینمای هالیوود دست روی دست بگذاریم تا منجی های جعلی اش را که اغلب افرادی یهودی و صهیونیست هستند به عنوان منجی دنیا توسط تولید و عرضه گسترده آثار سینمایی به دنیا بشناساند.
سربخش سپس با بیان اینکه در تمامی ادیان الهی «منجی» جایگاه ویژه ای دارد اظهار داشت: کشورهای غربی و به ویژه آمریکا به این مقوله توجه می کنند و با حساسیت و وسواس بسیار زیاد روی این مقوله کار می کنند تا آنچه را که مایل هستند به عنوان منجی دنیا به مردم در سراسر جهان معرفی کنند و به همین علت است که بسیاری از افراد بر این باور هستند منجی کسی است که در اوج رنج ظهور می کند و مانند قهرمانان فیلم های هالیوودی دست مردم ستمدیده را می گیرد و آن ها را نجات می دهد.
مدیرمسئول نشریه سینما رسانه خاطرنشان کرد: اما مفهوم «منجی» در اسلام شیعی چیز دیگری است؛ منجی برای ما سعادت است و ما باید با درک صحیح از این مفهوم در پی تولید آثار فرهنگی و هنری ارزشمندی باشیم و مردم دنیا را آگاه کنیم که منجی های هالیوودی همگی معجول هستند.
این کارشناس فرهنگی در همین راستا متذکر شد: من با تأکید ویژه می گویم که یقین دارم در سازمان سیا مبحث مهم منجی و امام زمان (عج) پرونده قطوری دارد و مسئولان سیا سال های درازی است که روی این پرونده کار می کنند زیرا خود آن ها این یقین را دارند که منجی از جهان اسلام ظهور می کند.
وی افزود: اینکه ما در جمهوری اسلامی ایران هیچ کار ارزنده و شایسته ای برای امام زمان (عج) و تبیین مفهوم مهدویت، انتظار و فرج برای عموم افراد جامعه انجام نداده ایم پذیرفتنی نیست و نشان از کم کاری مدیران فرهنگی ما در تمامی حوزه ها و دستگاه ها دارد؛ جالب است که غربی ها و به ویژه آمریکایی ها بر اساس نیاز باطنی و فطری انسان ها نسبت به مقوله منجی اقدام به جعل واقعیات کرده و آثاری را تولید می کنند تا بر اساس سیاست ها و اهداف دراز مدت شان انتظارات مردم را پاسخ دهند اما ما در کشوری اسلامی که عشق به امام زمان (عج) واقعی در دل یکایک مردم آن است و کارشناسان و فقها و روحانیون زیادی تحقیقات علمی و پژوهشی گسترده ای روی مفهوم مهدویت داشته اند هیچ کاری انجام نمی دهیم و تنها نظاره گر تلاش غربی ها هستیم.
سربخش افزود: ما نباید یادمان برود که مأموریت اصلی سازمان های استکباری دنیا این است که غفلت را در هر جامعه ای پدیدار کنند؛ از این رو ما باید تلاش کنیم تا همه مردم از خواب غفلت بیدار شوند. مدیران سینمایی و فرهنگی ما نباید اجازه دهند تا سینماگران و هنرمندان ما با پیروی از آثار سینمای غرب دست به تولید فیلم و سریال بزنند. متأسفانه ما در جامعه ای زندگی می کنیم که مدیران فرهنگی فعلی آن معتقدند هنرمند آزاد است که هرکاری دلش می خواهد انجام دهد اما این حرف از اساس غلط است و می تواند اساس و ارکان یک جامعه اسلامی را بر باد دهد.
این منتقد سینما در خاتمه این گفتگو تصریح کرد: چطور در کشور ما یک کالای مصرفی خوراکی برای اینکه به دست مصرف کننده برسد باید ده ها مجوز داشته باشد و از ده ها فیلتر عبور کند اما ما برای کالاهای فرهنگی مان هیچ فیلتر درستی نداریم و اجازه می دهیم هر اثر خزعبلی که می تواند جامعه را به انحطاط و انحراف بکشاند به عنوان یک کالای فرهنگی در جامعه عرضه شود؟؛ من بسیار متأسفم که مدیر متعهد و دغدغه مندی در سینما وجود ندارد تا درصدد ترویج اندیشه ها و افکار والای انسانی و اسلامی باشد و کنترل درستی روی آثار تولید شده انجام دهد و بنا به مصلحت های سیاسی و جناحی اش مبادرت به توزیع گسترده فیلم های فاسد در جامعه را رواج ندهد.
ارسال نظر