بنیان گذار جشنواره تخصصی بازیگری «نقطه» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: متأسفانه امروزه دیگر تعریف «دانشگاه» در دانشگاه های ما مستتر نیست و «دانش» امروزه در کشور ما شدیدا به سخره گرفته می شود. بنده بسیار متأسفم که بعد از حدود ۱۷ سال تدریس در دانشگاه های مختلف کشور متوجه شده ام که تخصص و مهارتم لازمه هنر بازیگری در ایران نیست چرا که جایگاهی برای آن تعریف و مشخص نشده است.
وی ادامه داد: واقعا سوأل اساسی بنده از مسئولان دانشگاه های متعددی که برای دریافت شهریه هنرجویان زیادی را در ورودی های خود می پذیرند این است که جایگاه تئاتر فیزیکال حرفه ای و تخصصی در امروز کشور کجاست؟ مـتأسفانه همواره ما شاهد آن هستیم که برخی افراد به راحتی یک شبه می آیند و خود را متخصص تئاتر فیزیکال قلمداد می کنند و به راحتی برای کار و تدریس به آن ها مجوز داده می شود و افراد متخصص و حرفه ای این حوزه هیچ جایگاهی ندارند. برخی افراد به واسطه رابطه ها و زد و بندهای شان به قول معروف غوره نشده مویز می شوند و این بسیار اتفاق دردآوری است.
نصرآبادیان خاطرنشان کرد: سوأل دیگر بنده از مدیریت دانشگاه «هنر و معماری» این است که زمانی که در همین سال ۹۶ نزدیک به ۲ هزار هنرجو وارد این دانشگاه می شوند و مبالغ زیادی از آن ها بابت شهریه اخذ می شود این مبالغ چه می شود و در کجا خرج می شود؟ چرا حق التدریس بنده و امثال بنده به اندازه مربی یک مهدکودک هم نیست؟ چرا به مدارک بین المللی و مدارک دانشگاهی فوق لیسانس به بالای بنده و امثال بنده توجهی نمی شود؟ چرا مبلغی به عنوان حق بیمه از حقوق بنده کسر می شود اما بنده هرگز هیچ وقت بیمه هیچ دانشگاهی نبوده ام؟
طراح حرکت فیلم سینمایی «عروس غریبه» در خاتمه این گفتگو متذکر شد: کلام اصلی بنده این است که حرمت هر امامزاده ای را متولی اش باید نگه دارد. بنده معتقدم هر دانشگاهی باید مدیریت خوب داشته باشد. بودجه های دانشگاه ها باید درست مدیریت شوند تا برند آن دانشگاه بتواند تثبیت شود. متأسفانه امروزه وضعیت به گونه ای است که دانشگاه ها فقط به دنبال پول هستند و همین باعث شده حتی هنرجویانی را که بدون کنکور وارد دانشگاه می شوند تعیین سطح نکنند؛ این اتفاق در حالی است که در سال ۷۲ که بنده وارد دانشگاه شدم بعد از ۲ مرحله کنکور بسیار دشوار تنها ۳۰۰ نفر برای حضور در دانشگاه پذیرفته شدند که از میان ۳۰۰ نفر پذیرفته شده هیأت داورانی شامل: عزت الله انتظامی، فرهاد ناظرزاده کرمانی و دکتر مختاباد تنها یک دهم افراد یعنی ۳۰ نفر را شایسته حضور در کلاس های درس دانستند؛ این اتفاق امروز بسیار بد است که استاد دانشجویش را انتخاب نمی کند و این دانشجو است که وقتی پول خرج می کند می تواند استاد خود را انتخاب کند!
ارسال نظر