تهیه کننده فیلم سینمایی «شور شیرین» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: علاوه بر مبحث اکران فیلم های خارجی در سینماهای کشور اینکه سازمان صدا و سیما هم مرتباً فیلم ها و سریال های خارجی خریداری می کند و به جای حمایت از فیلمسازان و هنرمندان ایرانی این قبیل آثار را به نمایش می گذارد هم جای گلایه دارد. من نمی دانم مسئولان و مدیران سینما و تلویزیون تا کی می خواهند این راه غلط را ادامه دهند و هنرمندان ایرانی را خانه نشین کرده و جیب خارجی ها را پر پول کنند؟
وی ادامه داد: یکی از مهمترین راهکارهای حمایت از کالای ایرانی در سینما و تلویزیون آن است که مسئولان تنها از هنرمندان ایرانی حمایت کنند و با تفکرات غرب زده شان درصدد آن نباشند تا فیلم و سریال خارجی وارد کنند و آن آثار را که هیچ قرابتی با فرهنگ ملی و دینی کشورمان ندارد را به خورد مخاطبان بخت برگشته دهند.
اصغری خاطرنشان کرد: سینما و تلویزیون باید از مصرف گرایی خارج شوند و به سمت تولید حرکت کنند و سعی در ایجاد اشتغال داشته باشند؛ ما باید در پی آن باشیم تا کالاهای باکیفیت ایرانی تولید کنیم و حتی این کالاها را به جهان عرضه نماییم.
تهیه کننده فیلم سینمایی «اشنوگل» در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه نشان دادن زندگی های لاکچری در سینما و تلویزیون غیرقابل توجیه است اظهار داشت: من نمی دانم چرا ما حتی در نشان دادن ابزار و وسایل و آکسسوار فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی نیز غرب زدگی را رونق می دهیم و زندگی لوکس خارجی را تبلیغ می کنیم؟ آیا واقعاً ما نمی توانیم از ابزار و وسایل ایرانی در فیلم ها و سریال های مان استفاده کنیم؟
این سینماگر تصریح کرد: بنده معتقدم مسئولان و مدیران سینما و تلویزیون کشور باید به صورت یک ابلاغیه دستورالعملی را صادر و لازم الاجرا نمایند تا هیچ فیلمساز و سینماگری حق آن را نداشته باشد زندگی غربی را در آثارش تبلیغ و ترویج کند و همه فیلمسازان را ملزم به آن کنند تا وسایل و ابزار ایرانی را در آثارشان استفاده کنند.
وی در خاتمه این گفتگو افزد: سینما به عنوان یک رسانه قدرتمند می تواند در خدمت حمایت از کالای ایرانی باشد و مردم را تشویق به خریداری و حمایت از تولیدات داخلی کند و جلوی غرب زدگی را بگیرد.
ارسال نظر