شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷

نفوذ فرهنگی در رسانه ملی

وقتی تلویزیون اثرگذاری حامیان فتنه بر فرهنگ جامعه را تسهیل می کند

جمیله دارالشفایی - رهایم نکن

سینماپرس: رسانه ملی نیز مانند سایر نهادهای جمهوری اسلامی مدت هاست جولانگاه فعالیت افرادی شده که اعتقادی به آرمان های انقلاب اسلامی ندارند.

به گزارش سینماپرس، نفوذ فرهنگی مساله ای جدی است که از ابتدای جمهوری اسلامی موضوعیت داشته، این نفوذ گاه به صورت قلم به مزدهای مطبوعاتی و گاه به صورت فیلم های سینمایی سفارتی ظهور و بروز داشته است، اما رسانه ملی نیز خالی از عناصر نفوذی و بی اعتقاد به فرهنگ زندگی اسلامی ایرانی و مخالف آرمان های انقلاب اسلامی نیست، در جدیدترین نمونه این نفوذ، باید به سریال مناسبتی ماه رمضان شبکه سوم سیما اشاره کرد که داستان آن توسط فردی نوشته شده است که حتی اعتقادی به حجاب ندارد.

در همین رابطه کانال تلگرامی "گفتن نگید" نوشت:

▪️ در ادامه یکه تازی های مرتضی میرباقری، معاون جدید سیما، تغییرات رسانه ملی در جهت تولید آثاری با محتوای ارائه مدل لیبرال از زندگی ایرانی بوضوح قابل مشاهده است.
▪️ در تازه‌ترین اقدام وی، یکی از نویسندگان تابلودار جریان شبه‌روشنفکری است که البته هیچ اثر قابل توجه و مهمی نیز در کارنامه خود ندارد و بیشتر به خاطر حواشی سیاسی شهرت یافته است به عنوان نویسنده پرمخاطب‌ترین سریال ماه رمضان انتخاب شده است.
▪️ جمیله دارالشفایی، نویسنده، جزو متهمان امنیتی فتنه ۸۸ است که خود و خانواده‌اش بارها توسط مقامات قضایی احضار و بازداشت شده‌اند؛ بهمن دارالشفایی، خبرنگار سابق بی‌بی‌سی، برادر وی است. وی در فضای مجازی نیز بسیار فعال است و معمولا مطالبی با الفاظی غیراخلاقی و مبتذل را می‌نویسد. او در عین دهن‌کجی به ارزش‌های دینی و اخلاقی در فضای مجازی، برای یک مشت ریال بیشتر با پروژه‌های مناسبتی صداوسیمای جمهوری اسلامی هم همکاری می‌کند.
▪️ دارالشفایی که تا قبل از شروع انتقادات تصویری با پوششی که مغایر با قوانین کشور بود را در صفحات شخصی‌اش در فضای مجازی قرار داده بود، به‌خاطر رفع این تناقض که چطور ممکن است کسی که به قوانین رسمی کشور و معیارهای مذهبی دهن‌کجی می‌کند، نویسنده سریالی با ادعای دینی باشد، این عکس را تغییر داد و صفحه خود را به حالت خصوصی درآورد اما بررسی چند نمونه از نوشته‌های وی در صفحه مجازی‌اش بیانگر عدم پایبندی وی حتی به محتوای سریالی است که خودش آن را به نگارش درآورده است.
هرچند محمدمهدی عسگرپور، کارگردان سریال «رهایم نکن» نیز مدیرعامل پیشین خانه سینماست که در محافل و نشست‌های این تشکیلات، چهره‌های مسئله‌داری چون جعفر پناهی را که به‌رغم فقدان فعالیت هنری برجسته اما دارای حواشی و اتهامات سیاسی و امنیتی منفی بودند را در صدر می‌نشاند.
▪️ این اولین بار نیست که میرباقری، سعی در انحراف مسیر رسانه ملی دارد؛ پیش از این نیز پخش مستند خارج‌از دید با موضوع بررسی حوادث سال ۸۸، به دستور او از کنداکتور صداوسیما حذف شده بود.
▪️ به نظر می‌رسد، رئیس سازمان صدا و سیما باید در انتخاب افرادی که سابقه حضور در دولت یکی از سران فتنه را دارند، دقت بیشتری به خرج دهد تا  مسیر رسانه ملی از اهداف و آرمان خود منحرف نشود.

نظرات

  • ! ۱۳۹۷/۰۳/۱۹ - ۲۳:۵۵
    1 0
    عجب...!!!!

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.