تهیه کننده فیلم سینمایی «مردی که موش شد» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: اتفاقی که در زمان مدیریت پیشین سازمان سینمایی رخ داد و منجر به جداسازی بخش های ملی و بین الملل جشنواره فیلم فجر از یکدیگر شد کاری عبث بود که در هیچ یک از کشورهای مطرح دنیا که صاحب صنعت سینما هستند و جشنواره های مهمی را برگزار می کنند شاهد آن نبوده و نیستیم! جداسازی این بخش ها از یکدیگر بسیار کار ناپخته و نادرستی بود که موجبات تضعیف جشنواره را فراهم آورد.
وی ادامه داد: جشنواره ای جشنواره واقعی است که میان آثار وطنی خودش و آثار بین الملل تفکیکی قائل نشود و همه چیز را بر اساس بهترین ها و استانداردهای روز سینمای کشور انتخاب کند؛ مسئولان نباید میان آثار سینمای ملی و بین المللی تفاوتی قائل شوند و زمانی جشنواره اعتبار پیدا می کند که آثار ملی و بین الملل در کنار هم ارزیابی شوند.
علیخانی تأکید کرد: در هر جشنواره ای آثار شاخص باید در کنار یکدیگر رقابت کنند اما متأسفانه از زمان تفکیک بخش های ملی و بین الملل جشنواره ما شاهد وفور فیلم های خنثی و ضعیف در بخش ملی بودیم چرا که مسئولان اثر شایسته ای برای نمایش در جشنواره نداشتند و به همین علت هم اینک در سی و ششمین دوره برگزاری جشنواره تعداد فیلم های بخش ملی را بسیار کم کرده اند و همین اتفاق باعث می شود تا اهالی سینما، رسانه و سینماداران نتوانند ارزیابی درستی برای سال آینده سینمای کشور داشته باشند.
وی در خاتمه این گفتگو اظهار داشت: ما دلمان را خوش کرده ایم که جشنواره داریم در صورتی که هیچ چیز جشنواره ما شبیه به جشنواره های استاندارد دنیا نیست اما نباید خودمان با تصمیمات خلق الساعه و بی تدبیری و وادادگی های مفرط موجبات تضعیف بیشتر این رویداد سینمایی را فراهم کنیم.
ارسال نظر