همین چندی پیش بود ماجرای انصراف جمال شورجه کارگردان حضرت موسی(ع) و مشکلات بودجهای صداوسیما برای بهپایان رساندن پروژههای الف خود را مطرح کردیم و امروز در برخی از رسانهها گفتگوها و مطالبی منتشر شد که گفته بودند تأمین اعتبار سریال موسی(ع) انجام شده و روزهای انتخاب بازیگر را میگذراند که سیداحمد میرعلایی تصریح کرد: همانطور که با تسنیم هم گفتگو کردیم این هفته جلسهای با کرمی رئیس سیمافیلم داشتیم و ایشان قول مساعد دادند تا نتیجه بررسی برآورد اعلامی ما هرچه زودتر مشخص شود تا بدانیم چهکار باید بکنیم. اما تا مادامی که برآورد بودجهایمان مشخص نشود نه لوکیشنها ساخته میشوند و نه پیشتولید را آغاز میکنیم، بنابراین هنوز بودجه سریال موسی(ع) تأمین اعتبار نشده است، فقط در حد حرف و رایزنی بوده و چیزی رسماً به ما اعلام نشده که کار شروع شود.
وی افزود: برخی از دوستان هم گفته بودند که چرا برآوردها آنقدر دور از دسترس، پیشبینی شدهاند ولی واقعیت امر این است که بسیاری از سریالهای آپارتمانی ما با هزینههای هنگفتی ساخته و پرداخته میشوند که شاید ذرهای اندازه ایندست کارهای پرلوکیشن، بازیگر و محتواهای سنگین و تولیدهای طولانی، کار نبرند. ما برای ساخت اینگونه کارهای ماندگار و فاخر بایستی هزینه کنیم که ثمره آن سالها بهرهبرداری مخاطب است و یک امتیاز ویژه برای رسانهملی بهشمار میرود.
میرعلایی درباره انتخاب بازیگران و حضور مصطفی زمانی در سریال حضرت موسی(ع) گفت: مصطفی زمانی در برنامه «دورهمی» از علاقه خود برای حضور در این سریال گفته بود و البته ما هم علاقهمندیم خود ایشان کاراکتر دوران کهنسالی حضرت یوسف(ع) را بازی کنند، چرا که قسمتهای ابتدایی سریال با لحظات پایانی عمر حضرت یوسف(ع) تقارن دارد و قصه بر مبنای وصایای ایشان جلو میرود تا به تولد حضرت موسی(ع) و بخش اصلی داستان میرسیم. البته این همکاری بستگی به زمان دارد که برنامهریزیها چه روندی خواهد داشت و اینکه آن زمان ایشان هم آماده حضور در این پروژه خواهند بود.
وی درباره انتخاب بازیگران و حضور بازیگران خارجی، تصریح کرد: فعلاً با هیچ بازیگری صحبت نشده؛ قرار است بعد از انعقاد قرارداد تولید با رسانه ملی و مشخص شدن زمان تولید، با کاندیداهای مدّنظر مذاکره خواهیم کرد. البته چند نوع آرایش انتخاب بازیگر داریم که الآن درگوشی میان بنده و دیگر همکارانمان این بررسیها جلو میرود و در زمان تصویب بودجه این اتفاقات جدیتر خواهد شد. اما در هر صورت از بازیگران کشورهای مختلف و نابازیگران و بازیگران حرفهای حتماً استفاده میکنیم که همه این اتفاقات علیرغم تنوع کاراکتری، در بازاریابی اثر هم تأثیر مثبت خواهد داشت.
تهیهکننده سریال حضرت موسی(ع) تأکید کرد: ما بایستی برای این سریال یک جایگاه ویژهای قائل شویم هم در جهت پرداخت هنری و هم در جهت مدیریت کار که بهعهده سیمافیلم و رسانه ملی است، چرا که حضرت موسی(ع) قویترین قصه قرآنی بهلحاظ صفحهآرایی بهشمار میرود. ناگفته نماند پیش از این قرار بود موسی(ع) در ۷۲ قسمت آماده شود و حالا بعد از بازنویسی نهایی فیلمنامه به ۶۰ قسمت رسیده است. امیدوارم این سریال بهاندازه جایگاه ویژهاش خوب پرداخت شود.
میرعلایی در پاسخ به این سؤال که "شما هنوز لوکیشنی برای سریال حضرت موسی(ع) راهاندازی نکردهاید؟"، تصریح کرد: ما تا مسئله بودجهمان مشخص نشود کار اجرایی انجام نخواهیم داد و بحث استراتژیک تحقیقاتی و مطالعاتی را فعلاً در دستور کار داریم. اما کلاً بیشترین میزانسنهای ما برای شهرک سینمایی دفاع مقدس طراحی میشود و اتفاق ویژوئالی رخ میدهد، یعنی بهواسطه ساخت دکورهای مجازی، صحنههای مصر را در قشم، رودبار، جنوب و شمال کشور، اطراف قم، اصفهان، سمنان و شیراز ایجاد خواهیم کرد. اما هنوز هیچ ساخت و پرداخت و راهاندازیای انجام نشده و بههنگام تصویب بودجه همه این اتفاقات اجرایی به منصه ظهور خواهد رسید.
ارسال نظر