به گزارش سینماپرس؛ جمعی از کارکنان معاونت برونمرزی صداوسیما، شبکه پرس.تی.وی، سازمان بسیج رسانه، مرکز بسیج رسانهملی و گروهی از خبرنگاران و نویسندگان انجمن روزنامهنگاران مسلمان صبح امروز سوم بهمنماه در واکنش به بازداشت غیرقانونی مرضیه هاشمی مجری، خبرنگار و مستندساز شبکه پرستیوی توسط پلیس آمریکا، مقابل نمایندگی سازمان ملل در تهران تجمع کردند.
تجمع کنندگان با انتقاد نسبت به وضعیت حقوق بشر در آمریکا، خواستار آزادی این مجری، خبرنگار و مستندساز شبکه پرستیوی شدند.
شیدا اسلامی رئیس روابطعمومی معاونت برونمرزی سازمان صداوسیما در گفتگویی با یک خبرگزاری، تصریح کرد: این که خبرنگاری بدون هیچ جرم و تفهیم اتهامی در بدترین شرایط ممکن، زندانی است، غیرقابل تامل است و ما به عنوان مسلمان نمیتوانیم از کنار این ضایعه دردناک به راحتی بگذریم. برای مهم این است که نهادهای بینالمللی ناظر همچون سازمان مللمتحد نسبت به این اتفاق، واکنش نشان دهند و هرچه زودتر "مرضیه هاشمی" از بند ظلم و ستیز، آزاد شود.
وی همچنین از تقدیم بیانیه سازمان صداوسیما و مراجعی همچون بسیج رسانه، بسیج رسانهملی و انجمن روزنامهنگاران مسلمان به سازمان مللمتحد خبر داد.
بیانیهای که در حاشیه این مراسم قرائت شد به شرح ذیل است:
"دوست، همکار و خواهر قهرمان دربندمان مرضیه هاشمی مجری، خبرنگار و مستندساز شبکه پرس.تی.وی مصداقی است از همین مبلغان رسالتهای الهی که مدتی است در مهد آزادی و دموکراسی با رفتارهایی کاملاً ضدآزادی و دموکراسی در حبس و بازداشت غیرقانونی است. بازداشتی که واهی بودن اشکار بهانهاش طنین رسوایی مدعیان آزادی و دموکراسی را به عرش رسانده است. چگونه است که یک شاهد حتی شاهد کلیدی با دستبند و پابند تعذیب میشود؟ چگونه است که یک شاهد از اولیترین حقوق دینیاش محروم می شود؟
چگونه است که یک شاهد حتی در بهرهمندی از اساسیترین حق هر زندانی برای ارتباط با خانوادهاش نیز دچار مضیقه میشود؟ ما این بازداشت بیقاعده و خلاف قانون را تنها از سر استیصال دستگاه حاکمه آمریکا در قبال صدای متفاوت "مرضیه هاشمی" و "مرضیههای هاشمی" میدانیم. ما مسئولیت هرگونه صدمه جسمی و روحی به این مادر مسلمان، خبرنگار هوشمند و مجری توانا را متوجه دولت و دستگاه قضایی و پلیس آمریکا دانسته و ضمن حمایت همه جانبه از این بانوی معتقد تا آزادی و رهایی او از بند پس از اعتراض علیه مسئولین این تضییعِ حق روشن دست برنمیداریم".
ارسال نظر