به گزارش سینماپرس، سیدمحمود رضوی با سرمایهگذاری فیلم «هفت و پنج دقیقه» وارد سینما شد و پس از آن مشترکاً با اصغر فرهادی تهیهکنندگی فیلم درباره الی را در سال 1387 برعهده گرفت. همچنین فیلم خیابانهای آرام تولید سال 1389 نیز به تهیهکنندگی سید محمود رضوی روی پرده رفت.
در سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر با تهیهکنندگی اولین فیلم بلند سینمایی بهروز شعیبی با نام «دهلیز» برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول جشنواره شد.
در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر با تهیهکنندگی فیلمهای سیانور و خانهای در خیابان چهل و یکم حاضر بود؛ فیلم خانهای در خیابان چهل و یکم نامزد دریافت سیمرغ در بخش نگاه نو بود.
در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر، با تهیهکنندگی فیلم ماجرای نیمروز، سه سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین فیلم از نگاه ملی و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را دریافت کرد. همچنین بهزاد جعفری طادی برای فیلم ماجرای نیمروز برنده سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس شدهاست.
حالا در روزهای پرفروش ماجرای نیمروز 2 ، سیدمحمود رضوی در پیامی اعلام کرد که این فیلم سینمایی آخرین برگ از دفتر دیکتههای ما باشد!
تهیهکننده ماجرای نیمروز؛ رد خون نوشت: سال گذشته در سی سالگی مرصاد، با خون دل ردخون را به جشنواره رساندیم و امسال خیلی تلاش کردیم تا بتوانیم در چهلمین سال تسخیر لانه جاسوسی، تسخیر را روایت کنیم، نشد که بشود! شاید قسمت این بود که ماجرای نیمروز 2 آخرین برگ از دفتر دیکتههای ما باشد! تا یار که را خواهد و میلش به که باشد.
به نظر میرسد شرایط ساخت ماجرای تسخیر لانه جاسوسی و برخورد تلویزیون و مسئولین جشنواره فیلم فجر با ماجرای نیمروز 2/ رد خون دلایل کنارهگیری سیدمحمود رضوی از تهیهکنندگی سینما باشد.
ارسال نظر