به گزارش سینماپرس، جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان درباره جدیدترین فعالیت خود به خبرنگاران جوان، گفت: در حال انجام یک کار پژوهشی هستم که موضوع آن مربوط به اتحاد کشورهای اسلامی در منطقه است و البته تلاش کشورهای مختلفی مانند عربستان، ترکیه، مصر و آنهایی که سبقه دینی و اسلامی هم دارند با هدف ایجاد اختلاف و انتقال قدرت به سرزمین خودشان و به دست گرفتن این توان شگفت انگیز مدیریت جمعیت مسلمین جهان که بیش از نزدیک به دو میلیارد انسان هستند در صورتی که این تعداد با اعتقادات راسخ و براساس قرآن کریم میتوانند در کمال صلح و دوستی کنار یکدیگر زندگی کنند مانند قرنها که زندگی داشتند و مراودات بسیار صمیمانهای بین آنها حاکم بود.
این کارگردان افزود: بدیهی است که شکل اول یعنی اتحاد جمعی و صلح و آرامش مسلمانان جهان، مورد وثوق و علاقه همه کشورها است و تلاش سیاستمدران و مدیران اجتماعی این مردم یعنی امت بزرگ بر این است که این اتحاد و اتفاق حتی در ظاهر هم بروز کند.
بازیگر فیلم سینمایی «خروج» ادامه داد:، اما در حوزه فرهنگ رسانهای جذاب، مانند سینما و تلویزیون، حداقل در کشور ما این اتفاق نیفتاده است، اما دقیقتر که بشویم میبینیم عربستان صعودی، ترکیه، پاکستان و ... چند سالی است این کار را میکنند. هم اکنون امارات متحده عربی، عربستان و ترکیه کاری را با هم شروع کردند که در ترکیه با نام «امپراطوری آتشین» پخش میشود و مربوط به دوران به پا خواستن قدرت مسلمین در هیئت مردم ترکیه و مرکزیت استانبول و ... است.
این نویسنده اضافه کرد: من با طرحی که در دست دارم شاید بتوانم در حوزه سریال سازی و یا سینما با هدفی که از آن گفتم، فعالیت کنم البته نه با هزینههایی که در کشورهای عربستان و امارات متحده عربی و حتی ترکیه انجام میدهند. امیدوارم این اتفاق رخ دهد تا بتوان مغز کلام را به مخاطبان ارائه کرد.
این کارگردان بیان کرد: نزدیک به هفتصد و پنجاه سال از اسپانیا تا فرانسه، اتریش، بلژیک و ... در اختیار مسلمانان بوده و آثاری که از مدیریت مسلمین در آن دوره به جا مانده حضور جاری و ساری خداوند بر رفتار افرد در آن سالها و آرامش در این کشورها را میبینیم و البته اسباب توسعه جدی فرهنگی در اروپا شد. این گزارشی است که پژوهشگران اسپانیایی و فرانسوی میدهند و بسیار ارجمند است، منتهی در سالهای اخیر تلاش بسیاری توسط چهرههای پنهان و ناشناس صورت گرفته که سیمای ناثوابی از اسلام و مسلمین در جامعه جهانی تبلیغ شود. یا بوسیله داعش و طالبان و ... یک سیمای تروریستی از طرف دیگر تبلیغ شده است که هیچ وقت با اعتقادات مسلمین خوانش ندارد یعنی وقتی شما قرآن میخوانید از چیزهایی که امثال داعش میگویند فاصله زیادی دارد.
الماسی گفت: در قرون پنج و شش اوج تمدن اسلامی و هم مومنان به این عقیده و هر آنچیزی که از قرآن کریم به ارث برده بودیم باعث شده تمام تلاش برای دستیابی به علومی صورت بگیرد که رفاه و آسایش و اخوت و دوست داشتن و ... مد نظر باشد. اما ما در داخل بخاطر مسائل مختلف از این موضوع غافل شدیم و تصویر دیگری از ما در جامعه جهانی ساخته شد و این کار پژوهشی برای دستیابی به رازهایی است که به نفع همه تمام شود.
ارسال نظر