به گزارش سینماپرس، مجتبی فرآورده تهیهکننده سینمای ایران و سخنگوی اتحادیه تازهتأسیس صنف تهیهکنندگان در گفتگو با مهر ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی سینما و ۱۲۰ سالگی سینمای ایران، با اشاره به متحد شدن تهیهکنندگان در آستانه روز ملی سینما گفت: تشکلها و انجمنهای تهیهکنندگی به جمعبندی و اتفاق نظر رسیدهاند که با ایجاد یک اتحادیه صنفی واحد برای تهیهکنندگان سینمای ایران موارد مربوط به تهیهکنندگی را پیگیری کنند.
تهیهکننده فیلم «۲۳ نفر» ادامه داد: بخش قابل توجهی از معضلاتی که برای سینما به وجود آمده به خاطر عدم یکپارچگی صنف تاثیرگذار تهیهکنندگان سینما است در نتیجه تشکلها به این جمعبندی نهایی رسیدند که با یک وحدت نظر، اتحادیه صنف تهیهکنندگان را تشکیل دهند، چرا که در سالهای اخیر اتفاقات بسیار زیادی در سینمای ایران رخ داده که جدای از متولیان فرهنگی، متولیان و مدعیان پیدا و پنهانی برای سینما پیدا شده است که برای سینما تصمیمگیری میکنند.
وی بیان کرد: مهمترین وظیفه اتحادیه، مطالبات صنفی تهیهکنندههای سینما از متولیان امر و مدیران فرهنگی کشور است. یعنی مسئولیتها و وظایفی که عملاً باید در اختیار تهیهکنندگان سینما باشد را پیگیری میکند تا این موارد به طور کامل به آنان بازگردانده بشود.
این تهیه کننده سینما ادامه داد: امیدواریم این اتحاد بتواند در ابتدا شرایطی ایجاد کند که فعالیت سالم و قانونی تهیهکنندگان حرفهای سینما را سامان ببخشد، و در ادامه با بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی، قانونی و اجتماعی به پشتوانه این همگرایی و اتحاد، نظام سینما و تهیهکنندگی را سازماندهی کند که با انجام این مهم اتفاق فرخندهای برای سینما رخ میدهد.
وی توضیح داد: به نظرم وجود این اتحادیه نیاز اساسی سینمای ایران است، چرا که اگر فیلمساز را تهیهکننده تلقی کنیم و آن را به عنوان رکن اصلی پروژههای سینمایی که عملاً ایجادکننده فیلم است، بدانیم ساماندهی و تقویت تهیهکنندگان سینما، سینمایی بالندهتر را نوید میدهد.
سخنگوی اتحادیه صنف تهیهکنندگان بیان کرد: البته پروسه یکپارچه شدن تهیهکنندگان زمانبر بود چرا که تا زمانی که میوه درخت نرسیده باشد نمیتوان چید و میتوان گفت که این اتحاد و یکپارچگی بیتردید در آستانه روز ملی سینما هدیهای به تهیهکنندگان و به دیگر سینماگران است.
وی توضیح داد: آنچه که اتحادیه تهیهکنندگان دنبال میکند اولویتبندی مسائل سینمایی ایران و راه برون رفت از شرایط کنونی و سر و سامان دادن به بینظمیهایی است که سینمای ایران به آن دچار شده است.
فرآورده در پایان گفت: بار دیگر از این فرصت استفاده میکنم و روز ملی سینما را به همه سینماگران این مرز و بوم تبریک میگویم.
ارسال نظر