به گزارش خبرنگار سینماپرس در دومین روز برگزاری جشنواره برخی اخبار نگران کننده از سینماهای مردمی شنیده شد؛ یکی از مخاطبان سینما با ارسال پیامی به سینماپرس وضعیت یکی از سینماهای مردمی مرکز شهر تهران را اینطور توصیف کرد: «در سالن انتظار مردم زیادی حضور داشتند دقیقا مثل یک روز معمولی بدون کرونا!؛ تا جایی که من متوجه شدم حداقل ۷۰ درصد ظرفیت سالن را بلیت فروخته بودند و هیچ نشانه ای از ۳۰ درصد ظرفیت نبود به نحوی که وقتی وارد سالن شدیم حدود ۷۰-۸۰ درصد ظرفیت صندلی ها پر بود و فاصله یک در میان بین صندلی ها رعایت نشده بود. برخی افراد ۷ نفر و ۸ نفر کنار هم نشسته بودند. حتی یک تب سنج ساده یا اقلام بهداشتی در این سینما پیدا نمی شد؛ می خواهم به شما بگویم رعایت پروتکل یک شوخی بزرگ است و خدا بعد از جشنواره به داد مردم برسد!»
در همین رابطه یکی دیگر از مخاطبان سینماپرس نیز با ارسال پیامی نوشت: «بوفه سینما باز بود؛ برخی افراد در لابی بدون ماسک در حال خوردن و نوشیدن بودند؛ فاصله گذاری در سالن سینما را هیچ کس جدی نمی گرفت. من وقتی این وضعیت را دیدم به مدیر سینما اعتراض کردم اما ایشان در پاسخی عجیب گفت: «کسی که اینقدر حساسه نباید تو این وضعیت بیاد سینما!» نکته آنجا است که برای اینکه پول برق شون زیاد نیاد حتی تهویه سالن را هم روشن نکرده بودند و فضا به شدت گرم بود. من که دیدم اوضاع اینگونه است قید تماشای فیلم و پول بلیتم را زدم و از سالن خارج شدم اما مردم بی خیال و سرخوش نشسته بودند! با این وضعیت موج چهارم کرونا بعد از برگزاری جشنواره فجر اصلا بعید نیست!»
این انتقادات مردمی از نحوه عجایبی برگزاری جشنواره در سینماهای مردمی و... همراه با موج گسترده ای از انتقادات اهالی رسانه، منتقدان، کارشناسان و صاحب نظران سینما که از ماه ها قبل خواستار لغو و تعطیلی این رویداد شده بودند اما با واکنشی بسیار عجیب از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روبرو شد؛ وی روز گذشته در زمان بازدید از دبیرخانه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر گفت: «در زمان جنگ و دفاع مقدس و اوج جنگ و حملات دشمن جشنواره های فجر برگزار می شد و این علامت خوبی برای کشور بود و کشور را به فضای آرامش و اعتماد می کشاند که هنر در کشور همچنان زنده است. بنابراین با این نگاه که ایام کرونایی هم اگر سخت تر نباشد ولی بی شباهت به ایام جنگ نیست، صلاح ندانستیم جشنواره ها تعطیل شود.»
علاوه بر این اتفاقات در ساعات پایانی روز سوم جشنواره بسیاری از اهالی رسانه و کارشناسان کیفیت فیلم های به نمایش درآمده در روزهای ابتدایی جشنواره را به شدت نازل و ضعیف دانستند و با ابراز تعجب از میزان تنزل شدید کیفی آثار سینمایی تأکید داشتند که قطعا با این کیفیت ضعیف سینمای ایران تا مدت ها بعد از کرونا نمی تواند روی پای خود بایستد.
یکی از کارشناسان فرهنگی در این باره به سینماپرس گفت: وقتی خروجی نهایی فیلم های جشنواره این آثار ضعیف باشد باید دید که مابقی فیلم های تولید شده چه فجایعی هستند! خدا به سینما و سینماگران ایران رحم کند!
ارسال نظر