به گزارش سینماپرس، مراسم اختتامیه سومین جایزه سال «استیکر» عصر سهشنبه ۲۱ دی با اجرای میثم درویشانپور و با حضور میثم عسگری رئیس جشنواره «استیکر»، بهرام عظیمی رئیس هیأت داوران، سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد، اعضای هیأت داوران و جمعی از شرکتکنندگان در خانه شعر و ادبیات ایران برگزار شد. سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر جشنواره به دلیل کسالت در این مراسم حضور نداشت.
میثم عسگری در ابتدای این مراسم عنوان کرد: خوشحالم که پس از سه سال تصمیمی که سال ۹۸ گرفته بودیم و ایدههای سال ۹۷ به سرانجام رسیده است. سال اول که با مسعود شجاعی طباطبایی و بهرام عظیمی درباره برپایی چنین جشنوارهای صحبت میکردیم، نگران بودیم که جشنواره استیکر به دلیل اینکه سابقه و تجربهای در ایران ندارد، به لحاظ کمی و کیفی آثار خوبی ارائه نکند اما به لطف خدا و دوستان توانستیم در این سه سال با رویکرد شخصیتسازی فرهنگی و ایرانی محصولاتی را طراحی کنیم و این محصولات در تمام پیامرسانهای داخلی و خارجی کارکرد دارد.
رئیس جشنواره یادآور شد: بومیسازی امکانات مانند استیکر یا خدمات عمومی و خصوصی در پیامرسانهای داخلی هرچند با سختی و دافعه اما در حال شکلگیری است. فکر میکنم مسئولان و نهادهای ما نیز باید در این حوزه تصمیمات بزرگ بگیرند و و حمایت کنند. من به جرأت میتوانم بگویم تاکنون تمام حمایتهای دولتی یا در کلام بوده است یا در کاغذ و این حمایتها باید عملی شود.
عسگری در پایان اظهار کرد: از تمام کسانی که ما را در برگزاری این جشنواره حمایت کردند، تشکر میکنم و امیدوارم بتوانیم این رویداد را به صورت سالانه برگزار کنیم هرچند که امکان دارد در آینده تبدیل به دوسالانه شود.
سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد به عنوان دومین سخنران این مراسم گفت: این جشنواره و به طور کلی این نوع جشنوارهها باید در کشور مورد توجه جدی قرار گیرند. عزیزانی که این جشنواره را برگزار کردند به اهمیت استیکر واقفند و استیکر در ارتباطات امروزه ما بسیار نقش مهمی دارد و بخشی از محاورات ما از طریق استیکر انجام میشود.
وی در ادامه درباره علت اینکه اراضی عباسآباد به حمایت از این رویداد هنری پرداخت، توضیح داد: ما در شرکت نوسازی عباسآباد تا جایی که بتوانیم از نگاه شتابدهنده هر کمکی برای پویایی این عرصه و عرصههای مرتبط انجام خواهیم داد. اراضی عباسآباد عضو سازمان جهانی گردشگری است و کسانی که در زمینههای هنری فعالیت میکنند، میتوانند از این امکانات به عنوان یک مجموعه بینالمللی و معرفی آن استفاده کنند. به عنوان مثال پل طبیعت چهار جایزه بینالمللی در زمینه طراحی و معماری دارد و هنرمندان میتوانند در این زمینهها روی عباسآباد حساب باز کنند.
حجازی در پایان یادآور شد: من فکر میکنم هنرمندان نسبت به کشور و مؤلفههای فرهنگی خود عرق ملی دارند و اینکه استیکرها در زمینه فرهنگی چیزی را بومیسازی کنند، یک حرکت رو به جلو است و ما نیز علاقه داریم از این موضوع حمایت کنیم.
خروجی جایزه «استیکر» کل مردم را درگیر میکند
بهرام عظیمی رئیس هیأت داوران جایزه سال «استیکر» طی سخنانی عنوان کرد: خاصیت جشنواره «استیکر» این است که نسبت به جشنوارههای متعددی که در ایران برگزار میشود، خاص است، زیرا برگزارکنندگان آن کسانی هستند که سالها با هم کار کردهاند و دغدغه کار فرهنگی دارند. از ویژگیهای جشنواره «استیکر» این است که خروجی آن کل مردم را درگیر میکند و محصولاتش برای تمام مردم قابل استفاده است.
عظیمی در پایان درباره داوری آثار خطاب به شرکتکنندگان حاضر تشریح کرد: ممکن است شما که اینجا نشستهاید و اکثراً هم جوان هستید، اگر برنده نشوید داوری را زیر سوال ببرید اما مطمئن باشید که ما در هیأت داوران بدون هیچ چشمداشت و سوگیری آثار را داوری کردیم. گاهی ممکن است یک اثر جزئیات زیادی داشته باشد اما اثر سادهتر جایزه بگیرد، زیرا این استیکرها قرار است در ابعاد کوچک و روی صفحه موبایل دیده شوند.
در بخش بعدی این مراسم برگزیدگان سومین جایزه سال استیکر به شرح زیر معرفی شدند و جوایز خود را دریافت کردند.
جایزه ویژه خانه شعر و ادبیات به شیوا گل محمدی اهدا شد.
برگزیدگان بخش اراضی عباسآباد
در بخش ویژه اراضی عباسآباد هیأت داوران هیچیک از شرکتکنندگان را حائز رتبه سوم ندانستند.
جایزه نفر دوم این بخش به علی آهنگر اهدا شد.
جایزه نفر اول این بخش به پوریا عبدلی تعلق گرفت.
برندگان بخش ایرانخودرو
هیأت داوران هیچیک از شرکتکنندگان را حائز رتبه سوم ندانستند.
جایزه نفر دوم به بهرنگ جدی اهدا شد.
جایزه نفر اول به حسین رجب غلامحسینی تعلق گرفت.
برگزیدگان بخش شخصیتهای ادبی و سینمایی
جایزه نفر سوم در این بخش به سمانه شجاعی اهدا شد.
جایزه نفر دوم این بخش به فریناز سلیمانی تعلق گرفت.
جایزه نفر اول در این بخش به محمود نظری اعطا شد.
برگزیدگان بخش استیکر ایرانی
جایزه نفر سوم در این بخش به طاهر شعبانی اهدا شد.
جایزه نفر دوم در این بخش به سارا نیکفروز تعلق گرفت.
جایزه نفر اول در این بخش به حسین زارعی تقدیم. این هنرمند در دومین دوره جایزه سال استیکر نیز موفق به دریافت رتبه اول این بخش شده بود.
ارسال نظر