به گزارش سینماپرس؛ «سعید الهی» کارشناس و تهیه کننده که در بدو شروع بکار دولت سیزدهم، اخبار و شایعات بسیاری در مورد انتصاب او برای مناصب مختلف در سازمان سینمایی منتشر گردید، اما وی به یکباره به دبیرخانه فیلم فجر رفت و «مدیر برنامههای فرهنگی چهلمین جشنواره فیلم فجر» شد. اقدامی که شاید مقدمهای برای عهدهداری دبیری این رویداد مهم سینمایی کشور توسط وی در طی سالهای پیش رو قلمداد گردد. بویژه آنکه قرار است تا اشتباه صورت گرفته در طی سالهای اخیر اصلاح گردد و نه تنها هویت به جشنواره فجر انقلاب بازگردد؛ بلکه با اقدام شایسته سازمان سینمایی در ادغام بخشهای ملی و جهانی جشنواره فجر بار دیگر این رویداد سینمایی منشاء تحرک و جوشش در صنعت سینمای کشور شود.
شاید با این مقدمه است که «مدیر برنامههای فرهنگی جشنواره چهلم» در پایان سومین روز از برگزاری «جشنواره فیلم فجر» اقدام به ارایه آسیب شناسی دقیق از وضعیت جشنواره نموده و در صفحه مجازی خود نوشت: ضعف های اجرایی بجای خود؛ اما جشنواره فیلم فجر در دولت سیزدهم برای تغییر بنیادین و استاندارد، در طول چهار سال آینده می بایست این نکات را جدی پیگیری نماید؛ چه ما در دوره های بعد باشیم، چه نباشیم:
یک/ انتصاب یک دبیر ثابت برای چهارسال و فعالیت مستمر دبیرخانه در طول سال
دو/ احداث یک مکان مناسب در شان جشن سینمای انقلاب
سه/ تبدیل خانه جشنواره به محل استقرار همه فرهیختگان و اهالی فرهنگ و هنر و نه فقط رسانه های خبری
چهار/ طراحی بسته فرهنگی/ نمایشی متنوع برای مخاطبان در طول برپایی جشنواره
پنج/ تغییر هیات انتخاب به تیم"کارشناسی" جشنواره برای ورود فیلم ها به بخش مسابقه.
شش/ انتخاب هیات داوران همزمان با فراخوان جشنواره
هفت/ شفافیت و پاسخگویی در همه سطوح و وجوه به رسانه های گروهی و تعامل با آنان پیش از جشنواره
هشت/ سیاستگذاری دقیق و متناسب با سیاست های دولت مستقر در مواجهه با مهمانان بخش بین الملل و ایجاد بازار.
نه/ اصالت بخشی به تماشای استاندارد فیلم در محل اصلی جشنواره و پرهیز از الگوبرداری های مرسوم غیرضروری
ده/ تبدیل جشنواره به یک فرصت فرهنگی متعالی بگونه ای که در پایان دولت، دستگاههای اجرایی بدون چشمداشت ها و پیش شرط های آنچنانی برای شرکت در برگزاری آن پیش قدم باشند.
ارسال نظر