به گزارش سینماپرس، پیمان جبلی رئیس صداوسیما که برای افتتاح چندین پروژه فنی و دیدار با جمعی از هنرمندان و فعالان فرهنگی به کردستان سفر کرده است، در نشست شورای مدیران استان اظهار کرد: کردستان به چند دلیل ظرفیت های بالایی برای تولید سریال دارد. یکی از این دلایل طبیعت زیبا و بکر استان است. دلیل بعدی امکانات فرهنگی و پتانسیل های نامکشوف استان مثل شخصیت های تاریخی و قهرمانان ملی محسوب میشوند. دلیل سوم استعدادهای هنری بومی فراوان است که نمونه آن را در پشت و جلوی دوربین سریال نون خ دیده ایم و چهارمین دلیل جمع همدل و همراه مسئولان استانی در تهیه این گونه سریال هاست.
رئیس صداوسیما کردستان را گل زیبای فرهنگ و تمدن ایران اسلامی خواند و گفت: این سرزمین امید دشمنان را همیشه ناامید کرده است و باید همواره خادم مردمان این دیار باشیم. وی با اشاره به اقدامات فراوان انجام شده در عصر جمهوری اسلامی در این استان با عظمت تمدنی و پرافتخار گفت: متاسفانه ما پیشرفت هایی را که در استان انجام شده کم منعکس کردیم و به نتایج درخشان آن توجه نداشته ایم اما هم اکنون و در دوره جدید سازمان صداوسیما، عزمی جدی برای نمایاندن این پیشرفت ها داریم.
رسانه ملی کمک کار خود بدانید
او با تاکید مجدد بر اینکه با افتخار صداوسیما، تریبون نظام است بیان کرد: در نظام اسلامی و مردم سالار ما که مسئولان و مردم در هم تنیده و جداناپذیرند باید نگاهی ترکیبی داشت. هم دستاوردها و هم نقدها را باید مطرح کرد که مکمل هم هستند. اگر فقط خدمات را بگوییم خطا کردیم و اگر فقط نقد کنیم هم همین طور به خطا افتاده ایم و جانب عدالت را رها کرده ایم.
جبلی خطاب به حاضران در جلسه گفت: رسانه ملی را کمک کار خود بدانید و مطمئن باشید یک صداوسیمای قوی، همراه و کمک حال و تاثیرگذارتر خواهد بود.
وی در پایان با اشاره به انعکاس برخی رویدادهای غیر تهرانی در توجه به همه استانها و شهرها مثل پخش مراسم احیا و ترتیل و راهپیماییها گفت: در دوران تحول رسانه ملی مراکز از اهمیت زیادی برخوردارند.
تجربه خوب «سنجرخان» می تواند تکرار شود
در ابتدای این نشست ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج و نماینده مجلس خبرگان رهبری با ابراز خرسندی از حضور رئیس صداوسیما در کردستان از مسئولان سازمان صداوسیما خواست به مذاهب گوناگون در برنامهها توجه کنند و با دعوت از علما و کارشناسان مسلط، فضا برای پاسخگویی به شبهات دینی را فراهم نمایند تا مانع شیطنت برنامههای ماهوارههای معاند شوند.
اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان نیز با اشاره به ظرفیت های زیاد محتوایی برای تولید آثار نمایشی به فیلم «غریب» که درباره حضور شهید بروجردی در سنندج است، گفت: در سریال «سنجرخان» تجربه همکاری مشترک خوبی میان صداوسیما و استانداری شکل گرفت و این می تواند تکرار شود.
در ادامه بهزاد رحیمی، نماینده سقز و بانه در مجلس و رئیس مجمع نمایندگان استان اظهار کرد: مردم ما را از حضور در صداوسیما میشناسند و این نشانه تاثیرگذاری و نفود رسانه ملی است و انشالله با توسعه زیرساختها این ضریب نفوذ بیشتر شود.
مهدی زندیان نماینده بیجار، دیگر سخنران جلسه خواهان توجه به گویش های کردی به خصوص در رادیو شد و درخواست کرد فیلمنامه آماده شده سریال امیرنظام گروسی ساخته شود.
سید مهدی فرشادان، نماینده سنندج، کامیاران و دیواندره نیز بررسی وضعیت نیروهای انسانی صداوسیمای مرکز کردستان را مهم دانست.
سه دستگاه فرستنده پرقدرت افتتاح شدند
همچنین شریفی، معاون توسعه و فناوری رسانه سازمان صداوسیما نیز به بیان گزارشی از تغییر وضعیت پوششی ۴۱۶ ایستگاه استان از آنالوگ به دیجیتال و دیجتال به f k خبر داد و گفت: کردستان با تغییر سریع وضعیت ها جزو استانهای پیشروست و اندک ایستگاههای باقیمانده نیز تا پایان سال مراحل تبدیل شان انجام میشود.
در این مراسم و در ارتباط زنده با ایستگاه وزانه در ارتفاع ۲۵۰۰ متری، سه دستگاه فرستنده پرقدرت رادیویی ۱۰ کیلو وات افتتاح شد. همین طور پروژه دیجیتال سازی ۳۳ ایستگاه تلویزیونی مرکز کردستان نیز به بهره برداری رسید.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در سفری سه روزه در کردستان به سر میبرد و در این سفر، معاونان امور استانها، توسعه و فناوری رسانه، منابع مالی و سرمایه انسانی، رییس مرکز طرح و برنامه و مدیرکل روابط عمومی، وی را همراهی میکنند.
ارسال نظر