به گزارش سینماپرس، علیرضا قزوه، شاعر، نویسنده و مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود صدا و سیما با توجه به ساخت و پخش برنامه «همآهنگ» که به صورت ویژه به رقابت گروههای سرود میپردازد تأکید کرد: ما برای رونقگرفتن حوزه سرود تلاش میکنیم. پس از فرمایشات حضرت آقا که راجع به سرود و شعر فرمودند سرمایهگذاری ویژهای شود شبکههای تلویزیونی در تلاشاند. امسال هم برنامههای شعر و موسیقی و سرود در شبکهها پررنگتر خواهد شد.
او به تسنیم گفت: درهای این مرکز به روی همه باز است و من شخصاً پذیرای همه کسانی هستم که در این زمینه استعداد دارند، در این مرکز بزرگان موسیقی براساس علم و دانش آثار رسیده را بررسی میکند و به طور معمول در طی یک تا دو روز نتیجه بررسی ها اعلام میشود. علاقهمندان و کسانی که فکر میکنند در حوزه شعر، موسیقی و خوانندگی استعدادی دارند میتوانند به مرکز موسیقی صدا و سیما واقع در ساختمان اداری صدا و سیما طبقه ششم مراجعه کنند. همچنین علاقهمندان در سایر شهرستانها میتوانند به مرکز صداوسیمای استانی خود مراجعه و آثار خود را برای این مرکز ارسال کنند.
رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صداوسیما درباره پخش ترانهها و موسیقیهای کمکیفیت و نظارت این مرکز بر تیتراژها و آثاری که به عنوان نماهنگ روی آنتن میروند و یا خوانندهای دعوت میشود و ترانهای میخواند؛ گفت: ما نظارت داریم و همه آثاری که به عنوان تیتراژ و نماهنگ و موسیقی برنامهای ساخته میشوند در سامانه ثبت میکنند و اجازه میگیرند؛ اگر تخلفی در این میان دیده شود بررسی و برخورد خواهد شد. البته در این میان اگر انحراف و یا تخلفی دیده شود به ریاست سازمان گزارش میدهیم.
این شاعر و نویسنده درباره تربیت نیروهای جدید در حوزه شعر و موسیقی در صداوسیما عنوان کرد: با بررسی آثار رسیده از شهرستان ها و تجلیل از جوانانی که در این زمینه استعداد دارند، تلاش میکنیم این استعدادهای با اصالت به سمت موسیقیهای بیاصالت کشیده نشوند و جذب صداوسیما شوند و آموزشهای لازم را ببینند. مرکز موسیقی صداوسیما در نهایت به دنبال پخش آثار با کیفیت و رشد استعدادهای اصیل است که تلاش میکند همه این اتفاقات از روی دانش و آگاهی و عادلانه صورت گیرد.
جدیدترین سرودهایی که اخیراً از طریق این مرکز پیگیری شده ویژه ایام رحلت امام(ره) بوده که در قالب ۲۰ گروه سرود اتفاق افتاده است. این گروهها به نام «خمینی ایامام» برنامهشان را ارائه کردند.
ارسال نظر