به گزارش سینماپرس، چهارمین روز از «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» با نمایش ۴ فیلم سینمایی در «برج میلاد» به عنوان خانه اصلی این دوره از جشنواره و محل استقرار رسانهها همراه خواهد بود چهار اثری که به ترتیب سانس اکران خود شامل «دست ناپیدا» ، «میرو» ، «آغوش باز» و نهایتا انیمیشن «ساعت جادویی» خواهد بود. آثاری که بر طبق روال مرسوم جشنواره با حضور دستاندرکاران تولید آن به نمایش گذاشته خواهد شد و پس از آن عوامل و بازیگران هر یک از این آثار در نشست خبری به پرسشهای خبرنگاران پاسخ خواهند دادند.
۱/ فیلم سینمایی «دست ناپیدا»
فیلم سینمایی «دست ناپیدا» به کارگردانی انسیه شاهحسینی و تهیهکنندگی سیدسعید سیدزاده نخستین اثری میباشد که در روز چهارم از «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» به نمایش گذاشته میشود.
فیلم سینمایی «دست ناپیدا» اثری در ژانر دفاع مقدس و خودنویسی و روایت از خود کارگردان اثر میباشد و بر این اساس آنچه که تا به حال در مورد داستان فیلم سینمایی «دست ناپیدا» منتشر شده این است که: در سالهای ابتدایی جنگ یک زن خبرنگار با عده ای زن ایثارگر آشنا شده و سرنوشتش دچار تغییر می شود…
معصومه بافنده، نسرین احمدخانی، اعظم سادات موسوی، زیبا عسکری ترکیب اصلی بازیگران فیلم سینمایی «دست ناپیدا» را تشکیل میدهند.
بستهسازی از خود و خود محوری فیلم سینمایی «دست ناپیدا» حول شخصیت کارگردان اثر سبب شده تا اطلاعات زیادی از سایر عوامل فیلم سینمایی «دست ناپیدا» در دسترس نباشد و همچنان برای معرفی ترکیب عوامل تولیداین اثر باید منتظر تیتراژ پایانی آن در روز چهارم از «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» ماند.
۲/ فیلم سینمایی «میرو»
فیلم سینمایی «میرو» به کارگردانی حسین ریگی و تهیهکنندگی سعید الهی عنوان اثری است که در سانس دوم از روز چهارم «جشنواره چهل و دوم» به نمایش گذاشته میشود.
فیلم سینمایی «میرو» نخستین تجربه تهیهکنندگی «سعید الهی» در حوزه سینمای بلند داستانی است؛ تهیهکنندهای که حالا چند سالی است در عرصه سینمای مستند کشور جایگاه خود را پیدا کرده و تا به آنجا موفق ظاهر شده که حتی در همین دوره از جشنواره، تازهترین اثر او یعنی مستند داستانی «قوی دل» موفق به کسب «سیمرغ بهترین مستند فجر چهل و دوم» شد و حالا با فیلم سینمایی «میرو» در «بخش سودای سیمرغ» حاضر شده است. اثری که با سرمایهگذاری مشترک «بنیاد شهید و امور ایثارگران» و «بنیاد سینمایی فارابی» تولید شده و روایتگر داستان زندگی بچهای به نام «میرو» است؛ «پسری بلوچ» که به صورتی نمادین در قالب یکی از بسیجیان نوجوان شهرستان چابهار ظاهر میشود و این اثر سعی میکند تا اراده این «نوجوان بلوچ» برای عزیمت به جبهههای جنگ و تاثیرگذاری «سردار شهید حاج قاسم میرحسینی» بر ایشان را به نمایش بگذارد.
سودابه بیضایی، امیررضا دلاوری، حمید ابراهیمی، مهدی دینمحمدپور، آرزو تاج نیا، ایوب افشار، ابوالفضل همراه، احمدرضا غلامی با همراهی جمعی از هنرورزان بومی استان سیستان و بلوچستان مجموعه بازیگران فیلم سینمایی «میرو» میباشند.
دیگر عوامل فیلم سینمایی «میرو» عبارتند از: نویسنده: پیمان شیرخانی، جانشین تهیه کننده: محمود محمدطائمه، مدیر فیلمبرداری: سید محمدرضا سجادیان، تدوین: مهدی سعدی، موسیقی: مسعود سخاوت دوست، دستیار کارگردان و برنامه ریز: منصور میرشکاری، طراح چهره پردازی: مرتضی کهزادی، طراح صحنه و لباس: مهدی سعیدی، صدابردار: سید وحید رضویان، طراحی و ترکیب صدا: امین شریفی، طراح جلوههای بصری: علی سجادی، عکاس: ایمان تاج نیا، طراح پوستر: محمد روح الامین و مدیر ارتباطات رسانه ای: مطهره کشاورز محمدیان.
۳/ فیلم سینمایی «آغوش باز»
فیلم سینمایی «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی علی سرتیپی عنوان سومین اثری است که در روز چهارم از «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» به نمایش گذاشته میشود.
فیلم سینمایی «آغوش باز» نخستین همراهی کارگردان فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» با شبکه تولید فیلم و سریالی است که با «علی سرتیپی» در ظاهر و در فضای عمومی شناخته میشود. اثری که به شیوه سایر تولیدات این شبکه در سالهای اخیر، در سکوت کامل خبری فرایند تولید خود را پیگیری نمود. سکوتی همچنان ادامهدار که از روایت داستانی این اثر تنها به انتشار تک جملهای در فضای رسانهای اکتفا میشود و آن هم این است که: سه قصه عاشقانه از سه زوج را روایت می کند؛ زوج هایی که در فراز و نشیب روابط عاطفی، این فرصت را بدست می آورند تا به تعریف جدیدی از عشق برسند!
حامد کمیلی، محسن کیایی، گلاره عباسی، شبنم گودرزی، احترام برومند، حسن معجونی، جواد خواجوی، وحید نفر، علی عطایی، روژین فاطوریفر، ساینا توکلی، میثم نوروزی، سهیل هژبر، مسعود خانی در کنار مهدی هاشمی ترکیب اصلی بازیگران فیلم سینمایی «آغوش باز» میباشند.
دیگر عوامل فیلم سینمایی «آغوش باز» عبارتند از: مجری طرح و سرمایهگذار: محمدمهدی عسکری، نویسندگان فیلمنامه: مهرداد کوروشنیا و محمدسجاد نجفی (بر اساس طرحی از بهروز شعیبی)، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: خشایار موحدیان، مدیر تولید: مسعود زمانی، موسیقی: مسعود سخاوتدوست، طراح چهرهپردازی: فاطمه کمالی و زهرا کمالی، طراح جلوه های بصری: محمد برادران، طراح صحنه: محمدرضا میرزامحمدی، طراح لباس: شیوا رشیدیان، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، صدابردار: عباس رستگارپور، دستیار اول کارگردان: نگار جنیدی، مدیر تدارکات: مرتضی اسکندری، برنامهریز: حامد مختاری، منشی صحنه: غزل رشیدی، عکاس: مسعود اشتری، روابط عمومی: محمد کفیلی، طراح لوگو: روح الله موحدی.
۴/ انیمیشن «ساعت جادویی»
انیمیشن «ساعت جادویی» به کارگردانی محمدعلی بصیری نیک و تهیهکنندگی محمدمهدی نخعی زاده و بعدا اضافه شدن ناصر جاهد نیا، عنوان نخستین انیمیشن راهیافته به این دوره از «جشنواره فیلم فجر» است که است که در سانس پایانی از روز چهارم «جشنواره چهل و دوم» به نمایش گذاشته میشود.
غیر از موضوع تغییر نام این انیمیشن از «سفر به تاریکی» به «ساعت جادویی» آنچه که در باره داستان این اثر منتشر منتشر شده ارتباط محتوای آن با موضوع «قیام گوهرشاد» است و در این راستا انیمیشن «ساعت جادویی» روایت خود را با تمرکز بر یک پسربچه آغاز میکند که به واسطه هدیهای که از پدربزرگ خود دریافت میکند، موفق به سفر در زمان میشود و به دوران کودکی مادربزرگ خود میرود. در این سفر، این پسربچه شغل خانوادگی خودشان یعنی نمدمالی را از نزدیک میبیند که در گذشته رونق بسیاری داشته است. این سفر در زمان مصادف با قیام گوهرشاد میشود و اشارههایی به فرهنگ پوشش در آن زمان هم میشود. این پسربچه بخشی از حوادث تاریخی را به چشم خود میبیند.
به غیر سرمایهگذار اصلی این اثر که «حسینیه هنر» میباشد و حضور دو تهیه کننده به نمایندگی «مدرسه سینمایی اندیشه و هنر -ماه» و «موسسه فانوس خیال» در فرایند تولید این اثر، هیچ اطلاعات دیگری از سایر عوامل و بالاخص صداپیشگان حاضر در انیمیشن «ساعت جادویی» در دسترس نیست و همچنان برای معرفی ترکیب عوامل تولیداین اثر باید منتظر تیتراژ پایانی آن در روز چهارم از «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» ماند.
ارسال نظر