به گزارش سینماپرس، مراسم تقدیر از معاونین و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این جلسه که همه معاونین، مدیرانکل ومدیران عامل موسسات تابعه سازمان سینمایی حضور داشتند محمد خزاعی با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامههای تحولی حوزه سینما و نیز کلان برنامههای این حوزه در زمینههای مختلف اعم از توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای موفق، تربیت نیروی انسانی و ارتقای سرمایه اجتماعی سینما برای سال جدید ارائه داد.
محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی دستاوردهای حاصل شده در زمینههای رشد تولید، رونق گیشه، شتاب روند توسعه زیرساختهای سینمایی، تحرک و رشد سینمای بومی و نیز، گسترش تعاملات بین المللی بویژه در سطح منطقه را از دیگر اقدامات سازمان سینمایی طی دوساله اخیر خواند و تصریح کرد: قطعا اگر امروز شاهد عملکردی رضایتمندانه و امیدوار کننده هستیم مرهون تلاش همه همکاران بخصوص حمایتهای همه جانبه شخص وزیر محترم هستیم.
وی با بیان اینکه راه طی شده در مسیر توسعه سینما به هیچ وجه کافی نیست و جایی که قرار داریم، هنوز، ابتدای راه است و افق ما در حوره توسعه، رونق اقتصادی، گشایشهای بین المللی و ارتقای سرمایه اجتماعی سینما بسیار بلندتر از گامهای برداشته شده است.
در ادامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انگیزه و قصد اصلی از برپایی این جلسه تشکر و قدردانی از تلاشهای بی شائبه و زحمات ارزنده شما عزیزان در سازمان سینمایی است و انصافا، کارنامه سازمان سینمایی در دو ساله اخیر جای قدردانی مکرر دارد.
وی ادامه داد: امروز اگر رضایت مردم و نخبگان فرهنگی را در این حوزه داریم همگی ناشی از کارنامه غنی موجود است.
اسماعیلی با بیان اینکه سینما در پیشانی حوزه فرهنگ و هنر قرار دارد خاطرنشان کرد: موفقیت و ناکامیهای فرهنگ و هنر عمدتا با حوزه سینما ارزیابی و قضاوت میشود. این بخش مهم فرهنگ، برای همه اهل فن و نخبگان کشور اهمیت مضاعفی دارد و دلیل آن توجه عمومی جامعه به سینما است، بدیهی است وقتی حوزهای به دغدغه عام مردم و مسئله جامعه تبدیل میشود باید در اولویت قرار گیرد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه، همه وعدههای مجموعه دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص تامین منابع و امکانات برای این بخش محقق شده و اتفاقات مبارکی در حوره فرهنگ و هنر بویژه سینما رخ داده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ایجاد قرارگاه تولید محتوای فرهنگی در خارج از کشور از جمله در فرانسه، سایر کشورهای اروپایی، آمریکای لاتین و آسیای شرقی در حال شکل گیری و انجام است؛ تاکید کرد: معتقدیم فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی ذات و ماموریت جهانی و فرامکانی دارد و هیچگاه، نباید خودمان را محدود به مرزهای داخلی کنیم. وی رویکرد برون مرزی اقای خزاعی در راهبردها و برنامههای سازمان سینمایی با که با هدف بهره گیری از دیپلماسیعمومی طراحی شده را رویکرد درستی خواند و افزود: منطقه خزر، حوزه شانگهای و به تازگی بلاروس که به این منظومه منطقهای اضافه شده از اهمیت ویژهای برای ما برخوردار است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما برگزاری جشنواره کشورهای عضو شانگهای را مد نظر داریم که تقریبا نصف دنیا را در بر میگیرد و از جمله چین، روسیه، هندوستان، پاکستان و … در آن قرار دارند.
وی از جمله برنامههای وزارت فرهنگو ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی در این حوزه را اجرای طرح همکاری مشترک برای عرضه و اکران محصولات سینمایی و فرهنگی خواند و اظهار امیدواری کرد اجرای این طرح را با کشور چین در سال آتی آغاز میکنیم.
اسماعیلی با اشاره به این نکته که ما بیش از آنچه گفته ایم عمل کرده ایم، خاطرنشان کرد: امروز که در آستانه سال ۴۰۳ قرار داریم بسیاری از وعدههایی که داده بودیم محقق شده است، مستندات و عدد و رقم آنها روشن و مبرهن است. در حوزه سینما شاهد ثبت رکوردها و نصابهایی هستیم که جدول آماری آن در سامانهسمفا وجود دارد و امیدواریم عدد ۲۹ میلیون مخاطب را پشت سر بگذاریم.
وی اضافه کرد: یادمان باشد دولت مردمی سیزدهم وارث دورانی است که در آن به خاطر کرونا بسیاری از کسب و کارها از جمله فعالیتهای سینمایی تعطیل و متوقف شده بود اما، امروز به رشد و رونقی رسیده ایم که از خیلی از کشورهای توسعه یافته و مدعی هم، در زمینه عادی سازی فعالیتها و رونق آن جلوتر رفته ایم، ایندستاوردها نشان داد که کار جهادی جواب میدهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیران سازمان سینمایی خواست که با همین روحیه جهادی و همت مضاعف وارد سال جدید شوند تا شاهد تداوم روند موفقیت ها، گامهای رو به جلو و اتفاقات تازه در سال ۴۰۳ هم باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه سیاست قطعی ما، پالایش و صیانت از محتوای تولیدات سینمایی است تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم جریانهای فکری مسموم و منحرف با محصولات معیوب فکر و روح جوانان و کودکان و نوجوانان ما را آلوده کنند. این خط قرمز ماست و به هیچ عنوان نباید عقب نشینی کنیم.
به گفته وی، متاسفانه، تولید محتوای فضای مجازی در اختیار ما نیست و این تهدید حتی در برخی سکوهای داخلی هم حس میشود، پلتفرمهایی که برخی فیلمهای سیاه و ضد خانواده پخش میکنند.
اسماعیلی گفت: بنای ما در حوزه محتوا باید متمرکز بر مراقبت و صیانت در راستای منافع و عزت ملی و مبانی و باورهای اخلاقی و اعتقادی کشور باشد.
وی ادامه داد: با رویکرد همدلی و همگرایی و در چارچوب قانون از هر گونه فعالیت و سلیقهای در همه حوزهها از جمله سینما استقبال میکنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم تسریع در روند توسعه و تقویت فیلمخانه ملی به مثابه گنجینه ارزشمند و بی نظیر برای نسلهای جدید و جوان گفت: اماده افتتاح آن در سال ۴۰۳ هستیم تا سینماگران جوان و هنرجویان و دانشجویان ما امکان استفاده از این مخزن و گنجینه عظیم را پیدا کنند، ضروری است ضمن بهره گیری از این ظرفیت بزرگ برای سال آینده شبکه نمایشی مستقلی را هم طراحی کنیم.
گفتنی است تعدادی از مدیران حاضر در جلسه گزارشی از روند اجرای طرحها و برنامههای تحصصی سینما در حوزههای مختلف ارائه دادند.
ارسال نظر