تهیه کننده فیلم های سینمایی «شیر تو شیر» و «زمانی برای دوست داشتن» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: فرهنگ و سینما دو رکن اصلی هر جامعه ای است؛ ما می توانیم در واقع مسیر آینده جامعه را از طریق تولیدات سینمایی و بصری به مردم نشان دهیم. فعالیت ها و ایده آل های آینده را می توانیم از طریق سینما تصویر کنیم و از این رو باید تدبیری اندیشه شود که حال سینماگران خوب باشد تا بتوانند حال جامعه را خوب کنند.
سبط احمدی با بیان اینکه مدیران سینمایی باید تدبیری اندیشه کنند تا هیچ یک از اهالی سینما غم نان نداشته باشند تصریح کرد: رسیدگی به وضعیت اقتصادی سینماگران مهم است. امروزه زندگی بسیاری از اهالی سینما با بحران های جدی روبرو شده که ریشه در مسائل اقتصادی دارد و مدیران سینمایی باید این مورد مهم را مد نظر خود داشته باشند.
این سینماگر در بخش دیگری از این گفتگو متذکر شد: از سوی دیگر تولیدات سینمایی باید جامعه را امیدوار کند؛ ما هرچه بتوانیم جامعه را از طریق سینما امیدواتر کنیم برد کرده ایم؛ این هم به نفع کشور است و هم به نفع اهالی سینما؛ همه ما متأثر از حال جامعه هستیم. اگر جامعه متأثر از فضای اقتصادی خموده باشد مسلماً حال ما خوب نیست و هرچه حال جامعه بهتر باشد ما هم آثار بهتر تولید می کنیم.
وی تأکید کرد: اهتمام وزارت ارشاد جدید و رئیس سازمان سینمایی باید بر این باشد که بتوانیم گونه های مختلف آثار فرهنگی و سینمایی داشته باشیم. به دلیل وضعیت اقتصادی سینما روی آثار کمدی سخیف زوم کرده و همین باعث شده تا بخشی از مردم عطای سینما را به لقایش ببخشند. سینما ویترینی است که همه مردم باید در آن سهم داشته باشند و کالای مورد نظر خود را بردارند. باید سلایق متفاوت جذب سینما شود اما متأسفانه سینما سال ها است ویترین جذابی ندارد!
تهیه کننده فیلم های سینمایی «مصائب چارلی» و «نغمه» خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم سوبسید برای اکران آثار فرهنگی داشته باشیم سینما سالم تر می شود. امروزه سینما سرشار شده از فیلم های دولتی و حاکمیتی و تعدادی هم در بخش خصوصی تولید می شود. در این میانه آثار فرهنگی و اجتماعی و پلیسی و... گم شده و نمونه اش را نداریم. مخصوصاً کارهای کودک و نوجوان خوب و ارزنده تولید نمی شود و ما قشر کودک و نوجوان را به طور کل نادیده گرفته ایم.
وی یادآور شد: این در حالی است که سینمای ایران با فیلم های کودک به دنیا معرفی شد اما این سینما امروز تقریباً رو به موت و نابودی است. جشنواره کودک اصفهان که روزی مهمترین جشنواره در سطح دنیا بود و می توانیستیم از طریق آن فرهنگ مان را صادر کرده و اشاعه فرهنگی کنیم حالا تبدیل شده به یک جشنواره محلی کودک و نوجوان نه یک رویداد بین المللی که سلایق مختلف و کارگردانان مطرح دنیا در آن حضور داشته باشند.
سبط احمدی در خاتمه این گفتگو افزود: اگر همان روند را ادامه داشته باشد وضعیت بدتر می شود. هنرمندان جزو نخبگان جامعه هستند و باید به آن ها توجه شود و امیدوارم که با درایت مدیران جدید سینمای کشور بتوانیم شاهد این اتفاق باشیم.
ارسال نظر