این سینماگر در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: این افرادی که می بینم امروز اطراف رئیس جمهور می چرخند قبلا امتحان خود را پس داده اند! این ها چند دوره در سینما و بنیاد سینمایی فارابی و... بودند و قطعا حضورشان هیچ منفعتی برای سینما ندارد و باید از نیروهای جوان و نیروهای با اطلاع از سینمای ارزشمندی که بتواند ماندگار شود در سیستم مدیریتی بهره ببرند.
شریفی سپس با بیان اینکه امیدواریم در دولت چهاردهم سینمای ملی مجدداً احیاء شود خاطرنشان کرد: امروزه هویت ملی در فیلم ها از بین رفته و این وظیفه نهادهایی مانند بنیاد سینمایی فارابی است که اقدامی عاجل در خصوص ترویج سینمای ملی داشته باشند.
این سینماگر یادآور شد: خود من برای این سینما فیلم های ماندگاری مانند «ضیافت»، «پری»، «هور در آتش»، «اشک سرما» و… را تولید کردم اما امروز می بینم که همه چیز در سینمای مان شده ابتذال و اسفا که مدیران مان هم به این ابتذال افتخار می کنند و فروش این فیلم ها را دستاورد می دانند!
وی خاطرنشان کرد: ترویج سینمای روشنفکری هیچ نفعی برای کشور در پی ندارد! ما نباید اجازه دهیم سینمای این چنینی در کشور رواج پیدا کند و این اتفاق زمانی رخ می دهد که مدیرانی در سینما حضور داشته باشند که این عرضه را بشناسند، هنرمندان واقعی را بشناسند و کسانی که کارهای ماندگار در این سینما تولید کرده اند را دعوت به کار کرده و از آن ها خواستار تولید آثار درخشان دیگر شوند.
این تهیه کننده دوست و رفیق بازی را یکی از آفت های اصلی سینمای کشور برشمرد و در همین خصوص متذکر شد: ما نباید شاهد حضور افرادی باشیم که گعده تشکیل دهند! شایسته سالاری نیاز اساسی و اصلی امروز سینمای کشور است؛ تلخ و متأثرکننده است که سال ها است بسیاری از فیلمسازان خوب ما خانه نشین شده اند. این اسامی که این روزها بر اساس گمانه زنی هایی رسانه ها برای مدیریت نهاد مهمی مانند بنیاد سینمایی فارابی شنیده می شود انسان را ناامید می کند چرا که این ها پیش از این امتحان خود را پس داده اند و اغلب رفوزه شده اند!
شریفی تأکید کرد: رئیس جمهور باید نیروهای به روز با فکر جدید بیاورد. نباید افرادی با تفکرات دهه شصتی و... بیایند و مجدد اداره سینما و یا نهادهای مهم سینمایی به دست شان سپرده شود. باید آدم هایی جذب بنیاد سینمایی فارابی و ... شوند که با سواد و پخته باشند.
وی در خاتمه این گفتگو افزود: مدیری برای سینما و نهادهای تابعه آن از جمله بنیاد سینمایی فارابی مهم است که در پی تغییر جدی باشد؛ ما مدیری می خواهیم که من تهیه کننده ای که ۴ سال است کار نساختم را دعوت کند و امکانات بدهد تا من نوعی بتوانم کارهایی مثل قدیم تولید کنم که ماندگار شود و برای سینمای کشور افتخار محسوب شود.
ارسال نظر