کارگردان فیلم های سینمایی «نفوذی» و «محرمانه تهران» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: طی ۴۵ سالی که از انقلاب اسلامی می گذرد ما با مدیران خوب و بد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان سینمایی و نهادهای تابعه آن روبرو بودیم و به این نتیجه رسیدیم که اگر بهترین دولت ها هم روی کار بیایند که تنها منافع ملی و نظام و انقلاب را مدنظر داشته باشند و شاهد حضور برترین افراد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی و بنیاد سینمایی فارابی و... باشیم باز هم نمی توانیم امیدی به بهبود و ارتقای سینمای کشورمان داشته باشیم.
وی در همین راستا با بیان اینکه معضل اصلی سینما افراد نفوذی حاضر در شوراهای تصویب فیلمنامه هستند تصریح کرد: تا وقتی این افراد در گلوگاه های حساس نشسته باشند و اختیار و آزادی عمل کامل داشته باشند و بتوانند خودی و ناخودی کنند قطعاً سینمای ایران هم راستا با آرمان ها و فرهنگ انقلاب اسلامی حرکت نخواهد کرد.
فیوضی متذکر شد: تنها جایی که می تواند اثر مستقیم بر آینده سینما داشته باشد گلوگاه هایی به نام شورای پروانه ساخت و تصویب فیلمنامه است که در سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و سایر ارگان ها و نهادهای فرهنگی و هنری وجود دارد و متأسفانه برخی افراد سال های سال است در این شوراها حضور دارند و به خوبی آن ها را می شناسیم و می دانیم که اسلام آن ها اسلام ناب آمریکایی است!
این سینماگر خاطرنشان کرد: حضور و نفوذ این قبیل افراد در شوراها باعث می شود هیچ گونه اتفاق و تحول مثبتی در سینمای کشور رخ ندهد. بدیهی است که اگر هر شخصی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا رئیس سازمان سینمایی شود اما باز هم همین افراد در این شوراها حضور داشته باشند محال است که ذره ای تحول و اتفاق مثبت رخ دهد. تا این رویه اصلاح نشود و این آدم ها تغییر نکنند هیچ اثری به نفع نظام و انقلاب اسلامی نخواهیم دید.
وی در پاسخ به این پرسش که به عقیده شما چرا این افراد در تمامی دولت ها در این گلوگاه های حساس وجود دارند و هیچ کس هم نمی تواند باعث تغییر آن ها شود تأکید کرد: طبیعی است که پشت سر این افراد آدم هایی خاص وجود دارند که از آن ها حمایت می کنند و نمی خواهند اجازه دهند افراد دیگری جایگزین آن ها بشوند. آن ها در پی منافع شخصی خویش هستند و معلوم نیست از چه ناحیه ای تغذیه می شوند.
فیوضی در خاتمه این گفتگو با تأکید بر اینکه هیچ چشم انداز مثبتی را برای آینده سینمای کشور متصور نیستم افزود: تنها اتفاقی که می تواند باعث اندک نگاهی مثبت به آینده سینمای کشور شود این است که هیچ یک از افرادی که طی ۴۵ سال گذشته در شوراهای تصویب فیلمنامه در هر نهاد و ارگانی حضور داشته اند در دولت جدید به کار گرفته نشوند و دولت جدید از چهره هایی در این شوراها بهره ببرد که تاکنون چنین پست و سمتی را نداشته اند.
ارسال نظر