به گزارش سینماپرس، سیدعباس صالحی در گفتوگو با ایلنا، درباره اینکه گفته میشود سینمای اجتماعی به محاق رفته و اهمیتی به این نوع سینما داده نمیشود، وزارت ارشاد در دولت چهاردهم چه تصمیمی برای بازگشت ژانر اجتماعی دارد، گفت: ما باید بتوانیم از کل حوزههای هنریمان به کمک هنر به طور عام و سینما به طور خاص یک ویترین جامعی داشته باشیم، زیرا مصرفکنندگان در حوزه فرهنگ و هنر سلیقههای مختلفی دارند و نیازهای اجتماعی نیز متنوع است. اگر یک بخش حالت رشد کاریکاتوری داشته باشد طبیعتاً بخشهای دیگر هم از نظر اقتصادی و هم از نظر هنری و هم از منظر مصرفکننده متضرر خواهند شد.
وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی یادآور شد: همانطور که گفته شده تا حدودی شاهد یک شرایطی در حوزه سینما بودهایم که سینمای گیشهپسند به نحو عامتر و سینمای کمدی نه چندان قابل دفاع به شکل خاص مورد اقبال قرار گرفته است، البته این به معنای این نیست که این بخشها حذف شوند؛ طبعا سینمای گیشهپسند و سینمای عامهپسند و حتی کمدی، بالاخره بخشی از نیازها و مصرف اجتماعی ما هستند و حتما باید مورد توجه قرار گیرند. اما همانطور که اشاره شد، به محاق رفتن برخی بخشهای دیگر هم به ضرر سینما و مصرفکنندگان خواهد بود.
وی درباره اینکه برنامه «اکنون» که بازخورد خوبی هم در جامعه داشت اما گویا مخالفتهایی با آن صورت گرفته است، چقدر نیاز است در بخش خصوصی و سینمای خانگی تولیداتی داشته باشیم تا جامعه با فرهنگ و ادب آشنایی بیشتری پیدا کند، عنوان کرد: ما باید تلاش کنیم تا حرکتهایی که میتوانند محتوای سالم را به جامعه ارائه دهند، مورد تقویت قرار گیرند به ویژه در حوزههایی که میتوانند مصرف فرهیختگی و کیفی را به جامعه منتقل کنند و پارهای از مصارف مبتذل را کاهش دهند. برنامههایی از این قبیل میتوانند کمککننده باشند. هرچه این برنامهها مورد بیمهری یا کممهری قرار بگیرند، در حوزه تولید محتوا به ضرر ما خواهد بود.
ارسال نظر