به گزارش سینماپرس، نشست خبری فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار و تهیهکنندگی محمدجواد موحد با حضور عوامل عوامل در برج میلاد برگزار شد.
محمدجواد موحد تهیه کننده این فیلم در ابتدای نشست گفت: اهالی رسانه مهمترین حلقه این جشن ده روزه هستند و اگر این روزها در شهرمان درباره سینما حرف میزنند، به خاطر حضور شما عزیزان است.
مجید صالحی بازیگر این فیلم بیان کرد: چون فرزندم مریض است باید این جمع را ترک کنم و خواهش میکنم علیرضا مسعودی به این جمع اضافه شود.
فرزین محدث یکی دیگر از بازیگران این فیلم مطرح کرد: اینکه چه کسی میتوانست این نقش را ایفا کند نمیدانم ولی بازیگران بسیار خوبی داریم که قطعا میتوانند از پس آن بربیایند. آیا قرار است سینمای کمدی ما عمق داشته باشد یا از تیپها و لحظهها کار خود را پیش ببرد.
محسن ملکی نویسنده این فیلم توضیح داد: ایده اولیه براساس واقعیت است و از یک خبر آغاز شد و بعد از پژوهش کار را آغاز کردیم. درباره گوزن زرد ایرانی جستجو کنید این خبر را برایتان میآورد و برای ما سوژه جذابی بود.
محمد پایدار کارگردان این فیلم گفت: تلاش کردم ریتم فیلم نیفتد و قطعا اینجا هستم تا نظر شما عزیزان را بشنوم و بتوانم روی آنها تأمل کنم.
نویسنده این فیلم بیان کرد: مساله محیط زیست در سالهای اخیر با حاشیههایی همراه بوده است. این خبر سوخته امنیتی موساد است و صحت سنجی با یک تیم پژوهشی انجام شد.
تهیهکننده این فیلم توضیح داد: ما در این فیلم دو ماجرا داریم. عبدالرضا پهلوی و ماجرای آمدن دو مامور امنیتی برای بردن گوزن زرد به اسرائیل. در سال ۱۳۴۸ گورخر ایرانی را پیش خود میبرند و بعد هم تلاش می کنند تا به کمک عبدالرضا گوزن زرد را ببرند و این کاملا واقعیست.
در ادامه هادی کاظمی درباره حضور خود در این فیلم گفت: ما بازیگر هستیم و مردهشور. بعد از تحقیق روی نقش پیشنهادی یا آن را قبول کرده و یا نمیپذیریم. این تاریخ پنهان شده برایم مهم بود و دوست داشتم در کنار این تیم باشم.
محمدجواد موحد درباره انتخاب یک اثر در باشگاه فیلم سوره بیان کرد: باشگاه فیلم سوره نزدیک به ده سال است که در کشف و استعدادیابی فعال میکند. سال ۹۵ با فیلمی از محمدرضا خردمندان در جشنواره بودیم و این مسیر ادامه داشت. این فیلم پنجمین تولید باشگاه است و ما تلاش میکنیم از مرحله ایده تا تولید کار را پیش ببریم. آقای پایدار امسال در فیلم کوتاه و بلند داستانی فیلم دارند.
محمد پایدار کارگردان این فیلم توضیح داد: اصل مواجهه ما با این موضوع تاریخی فانتزی نگاه کردن بود. وقتی میخواهید فانتزی نگاه کنید باید بدانید کجا تغییر ایجاد کرده و کجا تلاش کنید تا رگهی فانتزی را در عین تاریخی بودن حفظ کنید. اینکه تمام عوامل در تصویر ذهنی قانع بشوند، تلاش کردیم ظرافت و رگههای کمدی آن حفظ شود. بحث ویژوال همیشه دغدغه من بوده و از فیلمهای کوتاه خود به آن اهمیت دادهام تا به این فیلم سینمایی که امروز شما دیدهاید، رسیدم. همیشه من بین کمدی، واقعیت و فانتزی بهطور زیگزاگ حرکت کردهام.
هدیه حسینی نژاد دیگر بازیگر این فیلم مطرح کرد: من به نمایندگی از همسرم حسن معجونی اینجا هستم و صدایش را برای شما پخش خواهم کرد.
موحد درباره هدف از ساخت این فیلم گفت: ما حرف بسیار مهمی را در نظر داشتیم که قالب این اتفاق مهم به ما اجازه این صحبت را میداد. واقعهای در تاریخ اسلام به اسم عاشورا رخ داده است و امام حسین (ع) در کلامهای آخر یک جملهای به عمرابن سعد میگوید، ایشان میفرمایند «ممکن است این جماعت من را نشناخته باشند ولی تو مرا میشناسی». خیلی دوست داشتیم به شیوهای بگوییم اگر سر منفعت شخصی وطن خود را بفروشید نه تنها شکست میخورید بلکه گندم شهر ری هم به شما نخواهد رسید.
علیرضا مسعودی گفت: تمام بچههای سینما میدانند من رفیق باز هستم. مجید به من زنگ زد گفت میآیی بریم شمال؟ گفتیم دورهم فیلمی جمع کنیم و بگوییم و بخندیم.
محمدجواد موحد در پایان گفت: محور تولید آثار ما فیلمساز و هنرمند است و تلاش میکنیم در جهان خود فیلم بسازند. فیلم ما به معنای مصطلح سینمای ایران فیلم کمدی نیست. ما تلاش کردیم رگههایی از کمدی ایجاد کنیم.
ارسال نظر