«آرمان زرین کوب» که امسال با کارگردانی فیلم سینمایی «ترک عمیق» در «چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر» حضور داشت؛ در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس ضمن اشاره به چالشهای بازگشت سرمایه در تولیدات سینمایی و به ویژه تولیدات اجتماعی بیان داشت: بازگشت سرمایه برای آثار اجتماعی در شرایط کنونی سینمای ایران چالش بزرگی است. فضای حاکم بر سینما بیشتر به سمت کمدی متمایل شده، چرا که سینماداران نگران خالی ماندن سالنهایشان هستند.
وی تصریح نمود: این مسئله باعث شده توجه کمتری به سینمای اجتماعی شود. در حالی که به باور من، سینمای اجتماعی قلب تپنده سینمای هر کشور است و نیاز به حمایت و توجه ویژه دارد.
زرین کوب در ادامه افزود: یک بار هم گفتهام که بسیاری از ما با همین ژانر فیلمسازی را آغاز کردیم. حالا نیاز است که نسل جدیدی از فیلمسازان در این عرصه معرفی شوند.
این تهیه کننده پرکار تلویزیون در ادامه و در پاسخ به این پرسش که سینمای اجتماعی ما چقدر در جذب مخاطب های خارجی توفیق داشته است؛ اظهار داشت: البته به نظر میرسد که تغییراتی در حال وقوع است، اما شاید ما از آنها بیخبر باشیم. فیلمهایی ساخته میشوند که احتمالاً مجوز نمایش ندارند و اطلاعات دقیقی از آنها در دست نیست، اما گفته میشود که برخی از این آثار فروش خوبی هم دارند.
کارگردانی فیلم سینمایی «ترک عمیق» در پایان این گفت و گو و در پاسخ به این پرسش که چقدر فیلمش درگیر ممیزی ها شده؛ خاطر نشان ساخت: درباره کار خودم باید بگویم که بدون هیچ ممیزی موفق به دریافت پروانه نمایش شدم.
ارسال نظر