یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

«معاون مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان شمالی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

«تبلیغ» با «زبان هنر» بیشترین و عمیق‌ترین تأثیر را دارد/ «هالیوود» منجی‌های دروغین را معرفی می‌کند/ در حالی که ما منجی واقعی داریم اما هیچ حرکت ملموسی نمی‌بینیم

حجت الاسلام مهدی مهرپویان

سینماپرس: حجت الاسلام و المسلمین مهرپویان با بیان این مطلب که هالیوود کاملاً در خدمت منافع ملی ایالات متحده آمریکا است و حتی فیلم‌هایی می‌سازد که منجی‌های دروغین را معرفی می‌کند، منجی‌هایی که اهداف و آرمان‌های دروغین آن‌ها را ترویج می‌دهند، گفت: در حالی که ما منجی واقعی داریم و مستندات واقعی هم در اختیار داریم، اما هیچ حرکت ملموسی از طرف مدیران رسانه‌ای و فیلمسازان داخلی نمی‌بینیم.

«حجت الاسلام مهدی مهرپویان» امام جمعه موقت شیروان و معاون تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس به مسئله ضعف نهادهای فرهنگی و سینمایی کشور در بازنمایی ارزش ها و اعتقادات شیعی پرداخت و تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید فراوانی بر این دارند که تبلیغ با زبان هنر بیشترین و عمیق‌ترین تأثیر را دارد. به عنوان نمونه، فیلم‌هایی مانند مختار را می‌توان مثال زد که چه تأثیری حتی بر کودکان و نوجوانان داشت.

وی افزود: این فیلم بخشی از تاریخ را با زبان هنر بیان کرد و تأثیر عمیقی گذاشت. یا فیلم حضرت یوسف پیامبر، که تأثیر زیادی بر مخاطبان داشت. مقام معظم رهبری بر این نکته تأکید داشته‌اند که تاریخ باید با زبان هنر بیان شود، اما متأسفانه به این تأکید ایشان توجه ویژه‌ای نشده است.

ایشان متذکر شدند: مسئله دوم این است که برای تحقق این مهم، نیاز به کارگردانان و فیلم‌سازان انقلابی داریم. فیلم‌سازانی که رویکردی ولایی، انقلابی و تاریخی داشته باشند، مانند مرحوم سلحشور.

حجت الاسلام مهرپویان در پاسخ به این پرسش که چرا پس از ۴۵ سال که از عمر انقلاب می‌گذرد اکنون به این چالش برخوردیم؟ اظهار داشت: در واقع، مشکل اصلی پاسخ به سوال شما این است که در میان تهیه‌کنندگان و فیلم‌سازان، دغدغه‌ی کافی برای پرداختن به چنین موضوعاتی وجود ندارد.

وی افزود: تهیه‌کنندگان و فیلم‌سازانی که انگیزه و هدف لازم برای این نوع پروژه‌ها را داشته باشند، بسیار اندک و انگشت‌شمار هستند. متأسفانه، در حال حاضر این نوع دغدغه در میان اکثریت این افراد مشاهده نمی‌شود.

ایشان در ادامه با بیان این مطلب که دشمن شب و روز در حال فعالیت است. تصریح کرد: هالیوود کاملاً در خدمت منافع ملی ایالات متحده آمریکا است و حتی فیلم‌هایی می‌سازد که منجی‌های دروغین را معرفی می‌کند، منجی‌هایی که اهداف و آرمان‌های دروغین آن‌ها را ترویج می‌دهند.

حجت الاسلام مهرپویان در پایان این گفت و گو خاطرنشان کرد: در حالی که ما منجی واقعی داریم و مستندات واقعی هم در اختیار داریم، اما هیچ حرکت ملموسی از طرف مدیران رسانه‌ای و فیلمسازان داخلی نمی‌بینیم. همچنین سلبریتی‌های آن‌ها در خدمت حکومت و منافع ملی کشورشان هستند، در حالی که برخی از سلبریتی‌های ما گاهاً و به‌ویژه در برخی از موضع‌گیری‌ها، به نفع دشمن و در جهت منافع غربی‌ها عمل می‌کنند، نه به نفع منافع ملی انسان مسلمان ایرانی و این‌ها آسیب‌هایی هستند که متأسفانه با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.