به گزارش سینماپرس، «رضا درستکار» منتقد سینما و سینماگر که مدیر و مجری این نشستهاست، در این زمینه گفت: از آنجا که بخش مهمی از آثار سینمای ایران با دغدغههای اجتماعی خالقان فیلمها ساخته میشود، خود به خود حوزه سلامت موضوعیت پیدا میکند.
عضو هیأت داوران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، ادامه داد: این آثار روایتگر وضعیت جامعهای است که در آن، آدمها از نظم طبیعی بیرون ماندهاند و با ناهنجاریها و مشکلات ریز و درشت مواجه هستند، همان طور که در دوره اخیر جشنواره فیلم فجر، بسیاری از فیلمها چنین بودند و سازندگانشان دغدغه اجتماعی داشتند.
درستکار با اشاره به این که سالها پیش به همراه زندهیاد علی معلم آغازگر جلسات نقد و بررسی فیلم در فرهنگسرای ارسباران بوده، گفت: باید تلاش کرد هویت سینماتکها و این دست نشستها که امروز بهترینشان در خانه هنرمندان ایران به عنوان یک تشکل اصیل و اثرگذار برگزار میشود، حفظ شود. معتقدم هر سیستمی که از مناسبات فرهنگی و تعامل دور باشد و یا بخواهد فرهنگ را از در براند، زیان میدهد و این اهمال، گریبان خودش را میگیرد. برپایی جلسات نقد و بررسی فیلم یک نوع پویش اجتماعی جریانساز است و زنده نگه داشتن و تقویت اینگونه جلسات، اقدامی است که سبب میشود بیشتر با جامعه ایران دیالوگ برقرار شود.
او گفت: سالهاست که در کنار فعالیت سینمایی، در حوزه رسانهای سلامت به اداره یک زنجیره رسانهای با نام «فن سالاران» مشغول هستم. روز اول اردیبهشت ۱۴۰۴، با بیستمین شماره مجلهای تخصصی به همین نام مصادف است و آغاز به کار جلسات «سینما سلامت» در ادامه مسیر توسعه این زنجیره قرار دارد. این سلسله برنامه قرار است روز اول هر ماه، برگزار شود. اولین فیلم «شوهر ستاره» ساخته ابراهیم ایرجزاد خواهد بود و ما قرار است در «سینما سلامت» فیلمها را با حضور عوامل سازنده، از منظر روانشناسی و جامعهشناسی مورد بررسی قرار دهیم.
ارسال نظر