پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳

از ۱۵ بهمن؛

رستم و اسفندیار به تئاتر شهر آمدند

تئاتر شهر

سینماپرس: اجرای نمایش «رستم و اسفندیار» به کارگردانی داریوش نصیری و رضا حسن‌خانی با حضور مخاطبان و تعدادی از هنرمندان پیشکسوت عرصه تئاتر در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.

به گزارش سینماپرس، نخستین اجرای نمایش «رستم و اسفندیار» به نویسندگی داریوش نصیری و سعید قاسمی و تهیه کنندگی، طراحی و کارگردانی داریوش نصیری و رضا حسن‌خانی و بازی نگین زینی وند شامگاه چهارشنبه ۱۵ بهمن در کارگاه نمایش تئاترشهر روی صحنه رفت.

محوریت داستان این اثر نمایشی بر چرایی و چگونگی نگهبانی و مرزبانی رستم از ایران و ایرانیان استوار بوده و این امر از زبان کتایون مادر اسفندیار در قالب مونودرام(تک گویی) با شیوه‌ای مدرن روایت و بازی می‌شود.

به گفته دست اندرکاران پروژه، این نمایش یک اثر کاملاً پژوهشی و حاصل تلفیق علم و عمل در ساحت تجربه و علوم دانشگاهی است که توسط اساتید دانشگاه در کنار دانشجویان رشته هنرِ نمایش قرار گرفته و ماحصل آن اجرایی با هویت و اقتدار ایرانی است.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به گوینده متن: فریناز ثریا، دستیار کارگردان: نسترن میاندشتی، طراح صحنه: مجتبی گیویان، طراح لباس: نگین زینی وند، انتخاب موسیقی: کوروش نصیری، عکاس و تصویر بردار: امین سروری، طراح پوستر و بروشور: نازنین اصلی، مدیر صحنه: حسین مفاخری، روابط‌عمومی و تبلیغات: امیر پارسائیان‌مهر اشاره کرد.

نمایش «رستم و اسفندیار» تا یک اسفند ساعت ۱۹ به مدت ۵۰ دقیقه در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود. علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می توانند به سامانه های گیشه تئاتر و تیوال مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.