حریری خاطرنشان کرد: این مستند اشاره ای به تاریخ و زندگی مردم استانبول در ترکیه دارد. با توجه به موضوعات پرداخته شده در این مستند می توان گفت که فیلم «استانبول» کمی طعم سیاست دارد.
وی افزود: تصویربرداری این فیلم در تابستان و اوایل پاییز سال ۱۳۹۳ انجام شد و ما سعی بر این داشتیم که نگاهی به تاریخ زندگی مردم در استانبول داشته باشیم. در این فیلم یک کاراکتر اصلی داریم که یک خانم است و وی پیش از این مجری خبر در یکی از شبکه های ملی ترکیه بوده است. این فیلم اشاراتی به زندگی وی نیز دارد.
این کارگردان در ادامه این بحث اظهار داشت: در این فیلم از فضاها، زاویه دید و داستان های اورهان پاموک (برنده جایزه نوبل در سال ۲۰۰۶) نیز استفاده کرده ایم و فکر می کنم برای مخاطب بتواند جذابیت داشته باشد. باید منتظر ماند و استقبال مخاطبان را از این فیلم دنبال کرد.
حریری در پایان عوامل ساخت این مستند را معرفی کرد و گفت: سامان لطفیان به عنوان تصویربردار، امیر کیانی در مقام تدوینگر و فرشید پیوس فر در مقام مدیرتولید با ما در ساخت این مستند همکاری کردند. ضمن اینکه این مستند به سفارش سازمان فرهنگی هنری اوج ساخته می شود و زمان آن نیز حدود ۷۰ تا ۹۰ دقیقه خواهد بود.
ارسال نظر