کارگردان فیلم سینمایی «پرواز در نهایت» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: جشنواره فیلم فجر یک مهمانی برای نزدیکان و دوستان برگزارکنندگان اش است که تنها بخش محدودی از اهالی سینما در آن سهم دارند و برخی از دوستان مدیران و مسئولان هم سهم های بیشتر و بهتری در آن نصیب شان می شود اما بخش عمده ای از اهالی سینمای کشور که با مسئولان و برگزارکنندگان این رویداد نسبتی ندارند کاملاً کنار گذاشته می شوند.
وی ادامه داد: این اتفاقات در حالی رخ می دهد که مسئولان برگزارکننده جشنواره ادعای دموکراسی در جشنواره را دارند و شعار حمایت از همه اهالی سینمای ایران و فیلمسازان متعهد را هم می دهند اما در عمل چنین اتفاقی رخ نمی دهد. جشنواره فیلم فجر جشنواره ای برای کل حکومت و نظام جمهوری اسلامی ایران است که قطعاً باید در آن اهداف و منافع حکومت پیگیری شود و ما شاهد آثاری در آن باشیم که با آرمان ها و اهداف نظام همخوانی دارد.
کارگردان سریال تلویزیونی «آسمان من» تأکید کرد: در جشنواره فیلم فجر مدت ها است که حق کشی ها و حق خوری های زیادی صورت می گیرد و این اتفاقات به اعضای هیأت های انتخاب و داوری جشنواره هم مربوط نیست و تمامی آن ها به سیاست ها، دیدگاه ها و تفکرات برگزارکنندگان و مسئولان آن باز می گردد.
آهنج در خاتمه این گفتگو متذکر شد: امیدوارم شرایطی در سینمای کشور مهیا شود تا ما بتوانیم شاهد رشد کیفی جشنواره فیلم فجر و توجه به مضمون اصلی این جشنواره باشیم و همه اهالی سینمای کشور بتوانند با عنایت به موضوع اصلی جشنواره و ایام برگزاری آن در این رویداد سینمایی که متعلق به همه مردم کشور است حضور داشته باشند و از ثمرات آن بهره مند شوند.
ارسال نظر