سینمای ایران

کل اخبار:3682

  • جهانگیر الماسی ۱۴۰۱-۱۰-۰۷ ۱۰:۳۳

    نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور/۳

    الماسی: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نظارت عالیه برای اجرای فرهنگ انقلابی داشته باشد/ شرم آور است که با هدف درآمدزایی ساخت هر خزعبلی در سینما آزاد باشد

    سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نظارت عالیه برای اجرای فرهنگ انقلابی در تمامی حوزه های فرهنگی و هنری داشته باشد و اجازه ندهد به جز فرهنگ انقلاب اسلامی هیچ کار دیگری در حوزه های فرهنگی و هنری کشور تولید شود.

  • فریده ذاکری ۱۴۰۱-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۹

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۱۱

    ذاکری: سینماگران نیازمند کمک مادی هستند/ متأسفانه میز، مقام، موقعیت و پست آدم ها را تغییر می دهد!

    سینماپرس: فریده ذاکری منتقد پیشکسوت سینما در خصوص نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران گفت: سینماگران نیازمند کمک مادی هستند اما هیچ کس به فریادشان نمی رسد؛ با این وضعیت وخیم رکود گیشه و رکود تولید بسیاری از اهالی سینما خاکسترنشین شده اند و در این شرایط باید اولویت همه مدیران فرهنگی و سینمایی رسیدگی به وضعیت وخیم مالی و معیشتی سینماگران باشد.

  • یدالله بهتاش ۱۴۰۱-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۷

    در آستانه سالروز شهادت صدیقه طاهره عنوان شد؛

    بهتاش: چرا سیره اهل بیت (ع) در سینما به تصویر کشیده نمی شود اما در نقطه مقابل فیلم های مبتذل و سخیف به وفور تولید می شوند؟

    سینماپرس: حاج یدالله بهتاش کارشناس علوم قرآنی و یکی از مداحان و پیرغلامان اهل بیت (ع) همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در خصوص ضرورت تولیدات سینمایی و تلویزیونی در رابطه با زندگی و سیره ائمه اطهار (ع) گفت: پرسشی که بنده و بسیاری دیگر از مومنان دارند این است که چرا سیره اهل بیت (ع) در سینما به تصویر کشیده نمی شود اما در نقطه مقابل فیلم های مبتذل و سخیف به وفور تولید می شوند؟ چرا باید سینمای ما سرشار از فیلم هایی باشد که تبعات منفی واثرات سوء برای جامعه در پی دارند؟ چرا جوان ما باید با سبک زندگی فرهنگ غربی آشنا باشد اما شناختی نسبت به زندگی بزرگان دین خود نداشته باشد؟ این ها همه سوألاتی است که مسئولان فرهنگی باید. پاسخگوی آن باشند.

  • کنگره ملی شهدای غواص ۱۴۰۱-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۶

    گزارشی از آیین اختتامیه کنگره شهدای غواص؛

    از عدم تحقق وعده حضور وزرا در مراسم اختتامیه تا فقدان برنامه ریزی مناسب!

    سینماپرس: مراسم اختتامیه اولین کنگره ملی شهدای غواص «معبر عشق» روز گذشته در حالی برگزار شد که علیرغم وعده برگزارکنندگان این رویداد که در نشست خبری شان عنوان کرده بودند هیچ یک از وزرا در این مراسم حاضر نشدند؛ علاوه بر آن فقدان برنامه ریزی مناسب از سوی دست اندرکاران این کنگره باعث شد تا در میانه مراسم با اهالی رسانه از سوی هتل محل اسکان شان تماس گرفته شود و از آن ها بخواهند هرچه سریع تر اتاق های شان را تحویل دهند و به همین علت اهالی رسانه ناچار به ترک مراسم شدند؛ همچنین بر اساس شنیده ها نماینده سازمان هنری رسانه ای اوج که از تهران برای دریافت جایزه بخش فیلم و سینما به این مراسم دعوت شده بود به دلیل اشتباهات صورت گرفته در نحوه تنظیم متن لوح ها به ناچار دست خالی این مراسم را ترک کرد.

  • برجی-براری-هدایت-مرزبان-الماسی-توکلی-فرنو-نجفی ۱۴۰۱-۱۰-۰۵ ۱۱:۰۶

    سینماگران از اهمیت پژوهش و مطالعه در تولید آثار سینمایی می گویند؛

    تحقیق، پژوهش و مطالعه حلقه مفقوده سینمای ایران/ بدون پشتوانه علمی، سینما به ابزار شارلاتانیزم تبدیل می شود!

    سینماپرس: تعدادی از چهره های مطرح سینمای کشور در رابطه با ضرورت مطالعه، تحقیق و پژوهش برای تولید آثار سینمایی متذکر شدند: تا زمانی که نگاه کاسبکارانه در سینما وجود داشته باشد و از کارشناسان خبره در حوزه های مختلف برای نگارش فیلمنامه ها استفاده نکنیم و تنها به درج برخی عناوین تشریفاتی در تیتراژ فیلم ها مانند مشاور حقوقی، مشاور علمی و... بسنده کنیم وضعیت همچنین نادرست باقی خواهد ماند.

  • عباس لاجوردی در نشست خبری فیلم سینمایی«جشن تولد» ۱۴۰۱-۱۰-۰۴ ۱۲:۴۴

    انتظارات از جشنواره فیلم فجر/۶

    لاجوردی: دست اندرکاران جشنواره باید مانع حضور افراد اپوزوسیون نما در جشنواره فجر انقلاب شوند

    سینماپرس: عباس لاجوردی کارگردان سینما همزمان با آغاز به کار هیأت انتخاب چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: مهمترین نکته و مسأله ای که باید به آن توجه شود این است که دست اندرکاران جشنواره باید مانع حضور افراد اپوزوسیون نما در جشنواره فجر انقلاب شوند؛ جای این افراد خودنما در جشنواره فجر انقلاب نیست چرا که این ها نیروهای هدفمندی هستند که از کشورهای غربی پول می گیرند تا علیه منافع نظام و کشور فیلم تولید کرده و سخن بگویند.

  • مهدی کشاورز مدیرعامل منطقه آزاد کیش ۱۴۰۱-۱۰-۰۴ ۱۲:۴۳

    در حاشیه کنگره ملی شهدای غواص عنوان شد؛

    از تأسیس دبیرخانه دائمی برای استمرار برگزاری کنگره ملی شهدای غواص تا برگزاری جلسات تخصصی/ کشاورز: شهدا ما را برای برگزاری این کنگره یاری دادند

    سینماپرس: مهدی کشاورز مدیرعامل منطقه آزاد کیش در حاشیه کنگره ملی شهدای غواص گفت: دبیرخانه دائمی کنگره شهدای غواص در جزیره کیش تأسیس شده و تلاش ما این است که ان شاالله به صورت مستمر همه ساله این کنگره را در همین بازه زمانی برگزار کنیم؛ خوشبختانه یکایک استان های کشور از برگزاری این کنگره که مربوط به شهدای سرفراز کشور است استقبال کردند و امید داریم این رویداد همه ساله باشکوه بیشتر برگزار شود.

  • محمد قهرمانی* ۱۴۰۱-۱۰-۰۴ ۱۲:۴۲

    نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور/۲

    قهرمانی: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ملزم هستند تحولات اساسی ایجاد کنند/ باید فکری به حال کمیته های تخصصی شود

    سینماپرس: محمد قهرمانی تهیه کننده سینما در ارتباط با دستور صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفت: مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نکات مهمی را مطرح فرمودند که اعضای شورا باید آرزو می کردند زمین دهان باز کند تا گلایه حضرت آقا را نشنوند؛ رهبر معظم انقلاب در این دیدار مطرح فرمودند که انتظارشان از این شورا برآورده نشده و گلایه فرمودند از اینکه چرا اعضای شورا وقت کافی برای بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور صرف نکرده اند.

  • سعید امیر سلیمانی ۱۴۰۱-۱۰-۰۳ ۱۰:۴۴

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۷

    امیرسلیمانی: پرداختن به آیین و سنن ملی جزو ملزومات حوزه فرهنگ و هنر است اما متأسفانه مدیران این اصل را به فراموشی سپرده اند

    سینماپرس: سعید امیرسلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: پرداختن به آیین و سنن ملی جزو ملزومات حوزه فرهنگ و هنر است اما متأسفانه مدیران این اصل را به فراموشی سپرده اند و کم کاری در این حوزه به شدت مشهود و ملموس و بسیار متأثر کننده است.

  • سخنرانی جواد شمقدری در دیدار هنرمندان با رئیس جمهور ۱۴۰۱-۱۰-۰۳ ۱۰:۴۲

    زنگار در سینمای آرمانی/۸

    شمقدری: به علت بی تدبیری برخی مدیران در عرصه های مختلف گرفتار منگولیسم فرهنگی شده‌ایم/ باعث تأسف است نهادهایی مانند سازمان اوج و حوزه هنری از هدف مقدس شان دور شده‌اند

    سینماپرس: جواد شمقدری کارگردان سینما و رئیس پیشین سازمان سینمایی گفت: به علت بی تدبیری برخی مدیران در عرصه های مختلف گرفتار منگولیسم فرهنگی شده ایم؛ متأسفانه اغلب مدیران این نهادها درک درستی از قضایا ندارند و همین باعث می شود کمتر نشانی از اهداف و آرمان های سینمای انقلاب در آثارشان هویدا باشد.

  • سالن سینما؛ گیشه سینما ۱۴۰۱-۱۰-۰۳ ۱۰:۳۸

    نگاهی به وضعیت گیشه سینماها طی هفته اخیر؛

    رونق گیشه سینماها با پخش فوتبال و وضعیت بغرنج فروش فیلم ها

    سینماپرس: طی هفته گذشته وضعیت گیشه سینماها همانند ماه های اخیر غیرقابل قبول بود؛ تنها اکران بازی فینال جام جهانی توانست تعدادی از مخاطبان را رهسپار سالن های سینما کند اما همچون گذشته فیلم های سینمایی مخاطبان اندکی داشتند تا گیشه سینماها در هفته آخر پاییز سرد و یخ زده باقی بماند.

  • منوچهر والی زاده در مراسم تشییع پیکر مرحوم «پرویز بهرام» ۱۴۰۱-۰۹-۳۰ ۱۴:۱۲

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۶

    والی زاده: سینما یعنی فرهنگ سازی برای خانواده اما متأسفانه سال ها است چنین رویکردی را در آثار سینمایی شاهد نیستیم!

    سینماپرس: منوچهر والی زاده دوبلور پیشکسوت سینمای کشور و عضو انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم سینمای ایران در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: سینما یعنی فرهنگ سازی برای خانواده اما متأسفانه سال ها است چنین رویکردی را در آثار سینمایی شاهد نیستیم! ما مردمانی با فرهنگ از کشوری صاحب فرهنگ و تمدن هستیم و باید در آثار فرهنگی و هنری مان همواره به این مقوله مهم توجه داشته باشیم اما متأسفانه سهل انگاری مدیران باعث شده یا اصولاً در سال هایی اصلاً به این مسأله مهم توجه نشود یا اینکه کمتر مورد توجه قرار بگیرد.

  • داوود بیدل در نشست خبری فیلم سینمایی «نمور» ۱۴۰۱-۰۹-۳۰ ۱۳:۵۹

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۱۰

    بیدل: قاعدتاً وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان سینمایی و... کمک مادی به سینماگران برای عبور از بحران معیشتی و بیکاری است

    سینماپرس: داود بیدل کارگردان سینما در خصوص نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران گفت: قاعدتاً وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان سینمایی و... کمک مادی به سینماگران برای عبور از بحران معیشتی و بیکاری است؛ در حال حاضر و با توجه به رکود تولید و رکود حاکم بر گیشه سینماها دولت باید ماهانه کمک مادی به اهالی سینما داشته باشد تا زندگی آن ها بیش از این دچار مخاطره نشود و بتوانند به سلامتی از بحران به وجود آمده عبور کنند.

  • حر-فقیه-شاه حسینی-بهمنی-فیوضی-کیوان نیا-شاهمرادی زاده-روح افزا ۱۴۰۱-۰۹-۲۹ ۱۱:۳۱

    کارشناسان از جایگاه حامیان اغتشاش در آینده سینمای ایران می گویند؛

    با سلبریتی های حامی اغتشاش و وطن فروش مماشات نکنید/ سلبریتی های مروج فتنه را محاکمه و مجازات کنید

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور با توجه به برخی کنش ها و اظهارنظرهای ضد ملی و رفتارهای غیرقانونی برخی سلبریتی های حامی فتنه که در این ایام همسو با دشمنان نظام و انقلاب فعالیت کردند متذکر شدند: ما هنرمندان خانم و آقای زیادی را شاهد بودیم که در این ایام نفت روی آتش دشمن ریختند؛ دیگر برای ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی روشن و محرز شده که این قبیل افراد مزدور هستند. هرگونه مماشات مدیران سینمایی با سینماگران حامی اغتشاشات با پاسخ قاطع از سوی هنرمندان و امت انقلابی ایران اسلامی روبرو خواهد شد.

  • نشست خبری فیلم سینمایی «جزیره فضایی؛ تورنادو۲» ۱۴۰۱-۰۹-۲۹ ۱۱:۲۱

    سیدجواد هاشمی در گفتگو با سینماپرس عنوان کرد:

    «جزیره فضایی» باید ۶۰ میلیارد تومان بفروشد تا پول خود را بازگرداند/ وزارت ارشاد هیچ حمایت ویژه ای برای فیلم هایی که حاضر به اکران می شوند ندارد

    سینماپرس: سیدجواد هاشمی کارگردان فیلم سینمایی «جزیره فضایی» که به تازگی اکرانش آغاز شده گفت: من تا همین امروز هم برای این فیلم دچار ضرر شده ام چرا که ۴ سال قبل این فیلم را ساختم و سال ها است که سرمایه مان خوابیده و شکست مالی برای ما رخ داده است از این رو برای جلوگیری از ضرر بیشتر حاضر شدم در این شرایط فیلمم را اکران کنم البته «جزیره فضایی» باید ۶۰ میلیارد تومان بفروشد تا پول خود را بازگرداند!

  • شهرام خرازی ها ۱۴۰۱-۰۹-۲۹ ۱۱:۲۰

    انتظارات از جشنواره فیلم فجر/۵

    خرازی ها: خطاهایی که پارسال در چهل سالگی جشنواره فیلم فجر انقلاب شاهد بودیم را تکرار نکنید/ متولیان جشنواره با مخفی کاری در حال دامن زدن به حواشی هستند

    سینماپرس: دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه و منتقد سینما همزمان با آغاز به کار هیأت انتخاب چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: خطاهایی که پارسال در چهل سالگی جشنواره فیلم فجر انقلاب شاهد بودیم را هرگز از یاد نخواهیم برد؛ آن را تکرار نکنید! منتقدان سینمایی هر روز که از جشنواره می گذشت با فیلم هایی روبرو می شدند که اصلاً شایستگی ورود به جشنواره را نداشتند و همه می پرسیدند هیأت انتخاب بر اساس چه معیاری این تولیدات نازل را شایسته رقابت برای کسب سیمرغ بلورین دانسته است؟ در حالی که اگر مصلحت اندیشی بر گزینش فیلم ها حاکم نبود و منتقدان سینمایی و استادان دانشکده های سینمایی و هنرمندان تحصیل کرده و با تجربه آثار متقاضی شرکت در جشنواره را برمی گزیدند آن همه حاشیه و جار و جنجال پدید نمی آمد و اعتبار جشنواره فیلم فجر زیر سوال نمی رفت.

  • محسن فاضلی ۱۴۰۱-۰۹-۲۸ ۱۲:۰۹

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۹

    فاضلی: سازمان سینمایی، خانه سینما و صندوق اعتباری هنر در پی اعطای سبد کالا و یا کمک نقدی به اهالی سینما باشند

    سینماپرس: محسن فاضلی منتقد سینما در خصوص نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران گفت: جای تعجب است که چرا در این بحران شدید بیکاری در سینما به فریاد اهالی سینما نمی رسد و به فکر آن ها نیست؛ در دولت دهم مسئولان وقت حمایت ویژه ای از اهالی سینما داشتند که خاطره خوش آن همچنان در اذهان سینماگران باقی مانده و سازمان سینمایی، خانه سینما و صندوق اعتباری هنر باید هرچه سریع تر در پی اعطای سبد کالا و یا کمک نقدی به اهالی سینما باشند چرا که هنرمندان به این کمک ها نیاز مبرم و اساسی دارند و آن ها به عنوان متولیان فرهنگی و هنری کشور ملزم و موظف هستند هنرمندان را حمایت کنند.

  • حسین گیتی ۱۴۰۱-۰۹-۲۸ ۱۲:۰۶

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۵

    گیتی: با تولید آثار سینمایی و تلویزیونی در رابطه با فرهنگ غنی کشورمان باید مانع از نفوذ موریانه وار فرهنگ منحط غرب به کشور شویم

    سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: بی تردید هر انسان آگاه و وطن پرستی از لزوم توجه به آیین و سنن ملی آگاه است؛ ما با تولید آثار سینمایی و تلویزیونی در رابطه با فرهنگ غنی کشورمان باید مانع از نفوذ موریانه وار فرهنگ منحط غرب به کشور شویم اما متأسفانه بسیاری از هنرمندان و مدیران فرهنگی یا از نفوذ فرهنگی دشمنان ناآگاهند یا آن را کم اهمیت می شمارند و به همین علت هم توجه چندانی به تولید آثار سینمایی و تلویزیونی با مضامین ملی ندارند.

  • حسین سلطان محمدی ۱۴۰۱-۰۹-۲۸ ۱۲:۰۴

    انتظارات از جشنواره فیلم فجر/۴

    سلطان محمدی: فیلم هایی که برای نمایش در جشنواره فجر انتخاب می شوند باید بازتاب دهنده سبک زندگی ایرانی-اسلامی باشند/ به عناصر امید، شادی، خانواده و همگرایی باید توجه ویژه شود

    سینماپرس: حسین سلطان محمدی منتقد سینما و کارشناس فرهنگی همزمان با آغاز به کار هیأت انتخاب چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: فیلم هایی که برای نمایش در جشنواره فجر انقلاب انتخاب می شوند باید بازتاب دهنده سبک زندگی ایرانی-اسلامی باشند؛ متأسفانه سال ها است برخی فیلم ها در سبک زندگی غربی سیر می کنند.

  • جبار آذین در نشست تحلیلی «گام دوم سینما» ۱۴۰۱-۰۹-۲۷ ۱۱:۰۰

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۴

    آذین: رویه غلط ترویج سبک زندگی غربی در سینما و تلویزیون نیازمند اصلاح است/ باید به آیین و سنن و معیارهای انقلابی و ارزشی جمهوری اسلامی وفادار باشیم

    سینماپرس: جبار آذین منتقد سینما در آستانه شب یلدا در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: رویه غلط ترویج سبک زندگی غربی در سینما و تلویزیون نیازمند اصلاح است؛ واقعیت مسلم این است که ایران کشور غنی و قوی و کهن ما متشکل از دو ویژگی عمده و بزرگ و تأثیرگذار و تعیین کننده است؛ ما در ایران اسلامی زندگی می کنیم، ویژگی های ایرانی و اسلامی بودن توجه به مختصات و مولفه و ویژگی هایی را در دستور کار قرار می دهد که باید در زندگی عمومی مردم هم لحاظ شده و به گونه ای جاری شود. دستگاه و سازمان های فرهنگی که وظیفه و رسالت سترگ فرهنگ سازی را بر عهده دارند باید برای ایران اسلامی و مردمی که در این کشور با توجه ایرانی و اسلامی بودن آن زندگی می کنند برنامه ها و اهداف و سیاست های فرهنگی خود را شکل دهند.

  • اسماعیل فلاح پور ۱۴۰۱-۰۹-۲۷ ۱۱:۰۰

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۸

    فلاح پور: با بلیت نیم بها و برگزاری جشنواره ها نمی توان مشکل سینما را حل کرد/ سینمای ایران نیازمند تحولات بنیادین و اساسی است

    سینماپرس: اسماعیل فلاح پور کارگردان سینما در خصوص نقش مغفول مانده در رونق کسب و کار سینماگران گفت: بحران در سینمای ایران آنقدر پیچیده شده که با بلیت نیم بها و برگزاری جشنواره های سفارشی نمی توان مشکل سینما را حل کرد! متأسفانه کارشناسان و متخصصان برای سینما تصمیم گیری نمی کنند و همه این ها دست به دست هم داده تا امروز سینمای کشور به یک بن بست جدی برسد که راه حل برون رفت از این بن بست نیازمند حضور متخصصان و مشاوران زبده است.

  • حسن نجفی در نشست خبری فیلم سینمایی«شرفناز» ۱۴۰۱-۰۹-۲۷ ۱۰:۵۵

    اهمیت پژوهش و مطالعه در تولید آثار سینمایی/۸

    نجفی: پژوهش حلقه مفقوده سینما و تلویزیون است/ متأسفانه برخی بدون علم و دانش به عنوان کارگردان در سینما جولان می دهد

    سینماپرس: حسن نجفی کارگردان سینما در رابطه با ضرورت مطالعه، تحقیق و پژوهش برای تولید آثار سینمایی گفت: مقوله مهم تحقیق و پژوهش حلقه مفقوده سینما و تلویزیون است؛ تجربه ثابت کرده کارهایی که بر اساس مضمون و محتوای شان نیازمند پژوهش جدی و اساسی هستند اغلب بدون توجه به این عناصر مهم پیش می روند و همین مسأله باعث ایجاد مشکلات مهمی در این قبیل آثار می شود.

  • سخنرانی ابراهیم اصغری در مراسم اکران مردمی فیلم سینمایی «تک تیرانداز» ۱۴۰۱-۰۹-۲۶ ۱۲:۲۳

    نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور/۱

    اصغری: عدم نظارت بر دستگاه های فرهنگی کشور و انتخاب غلط برخی مدیران فرهنگی باعث شده تا مطالبات در حوزه های فرهنگی از جمله سینما اجرایی نشود

    سینماپرس: ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما کشور گفت: بنده از تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاع دقیقی ندارم اما قطعاً می دانم که در این سال ها آن ها تصمیمات کلانی را گرفته اند که متأسفانه شکل اجرایی به خود نگرفته و دلیل این اتفاق هم روشن است و یقیناً عدم نظارت بر دستگاه های فرهنگی کشور و انتخاب غلط مدیران فرهنگی باعث شده تا مطالبات و دغدغه های رهبری در حوزه های فرهنگی از جمله سینما اجرایی نشود.

  • دکتر امان الله قرایی مقدم ۱۴۰۱-۰۹-۲۳ ۱۳:۱۸

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۳

    قرایی مقدم: عدم توجه مدیران رسانه ملی و سینما به فرهنگ غنی و ارزشمند ملی باعث شده تا جوانان پیرو سبک زندگی و فرهنگ منحط غرب شوند/ آموزش و پروش بیمار است!

    سینماپرس: دکتر امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه در آستانه شب یلدا در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: عدم توجه مدیران رسانه ملی و سینما به فرهنگ غنی و ارزشمند ملی باعث شده تا جوانان پیرو سبک زندگی و فرهنگ منحط غرب شوند؛ وقتی ما از اساطیر خود مانند فردوسی و آرش کمانگیر هیچ سخنی نمی گوییم و به جای آن سریال های کره ای نظیر «افسانه جومونگ» و «جواهری در قصر» پخش می کنیم، وقتی آثار ملی به روز و مناسب ذائقه نسل جوان تولید نمی کنیم و باعث می شویم مخاطبان به سمت تماشای سریال های مهوع ترکیه ای در ماهواره ها بروند که جز سکس و خشونت تصویر دیگری نشان نمی دهند باعث می شویم تا پوشش، سبک زندگی، کلام، رفتار و طرز تفکر جوانان ما هیچ نشانی از فرهنگ و هویت ملی و دینی نداشته باشد و تقلیدی صرف از فرهنگ منحط و مهوع غرب باشد.

  • عباس شوقی ۱۴۰۱-۰۹-۲۳ ۱۳:۱۵

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۷

    شوقی: بخش کثیری از اهالی سینما با مشکلات شدید مالی و معیشتی در حال دست و پنجه نرم کردن هستند/ بخش خصوصی در سینما نابود شده است

    سینماپرس: عباس شوقی نایب رئیس انجمن جلوه های ویژه میدانی در خصوص نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران گفت: بخش کثیری از اهالی سینما با مشکلات شدید مالی و معیشتی در حال دست و پنجه نرم کردن هستند اما گویا دغدغه هیچ مدیر و مسئولی نیست که به فریاد سینماگران برسد و حداقل بخشی از مشکلات کمرشکن زندگی آن ها را رفع کند.

  • خودسیانی-عباسی-کایدان-خیام-سجاده چی-شبانی-سیفی آزاد-دری-تراب بیگی-ژکان-یثربی-شرکاء-صلح جو-تجار-محمدی فر-قنبری-کیمیایی ۱۴۰۱-۰۹-۲۳ ۱۳:۰۹

    سینماگران از دلایل ضعف فیلمنامه در سینمای ایران می گویند؛

    بی توجهی به ژانرهای متنوع، کاسبکاری در سینما، افتادن در دام کلیشه و تکرار کمدی های مبتذل و یا آثار سیاه نما دلایلی برای ضعف فیلمنامه در سینمای ایران/ فیلمنامه مهم ترین رکن و مظلوم ترین بخش در سینما

    سینماپرس: تعدادی از فیلمنامه نویسان، کارگردانان و منتقدان سینمای کشور متذکر شدند: معضل اصلی سینمای ایران تهیه کنندگان کاسبکاری هستند که تنها در پی کسب منافع خویشند! این تهیه کنندگان هستند که خط مشی تولید فیلم ها را مشخص می کنند و سینما را به این حال و روز انداخته اند؛ این دسته از سینماگران تأکید کردند: سینمای ما دارای مشکلات عدیده فنی و ساختاری است و... باعث شده تا روز به روز شاهد معضلات بیشتر در سینما باشیم!

  • پولاد کیمیایی ۱۴۰۱-۰۹-۲۲ ۱۱:۴۵

    فیلمنامه خوب؛ حلقه مفقوده سینمای ایران/۱۷

    کیمیایی: اینکه برخی عنوان می کنند معضل اصلی سینمای ایران، فیلمنامه است یک شوخی بیشتر نیست/ کسی از جوانان حمایت نمی کند

    سینماپرس: پولاد کیمیایی بازیگر و کارگردان سینما در خصوص معضل فقدان فیلمنامه خوب در سینمای ایران گفت: اینکه برخی عنوان می کنند معضل اصلی سینمای ایران، فیلمنامه است یک شوخی بیشتر نیست چرا که سینمای ما دارای مشکلات عدیده فنی و ساختاری است و باعث شده تا روز به روز شاهد معضلات بیشتر در سینما باشیم.

  • مهوش صبرکن / مجموعه تلویزیونی «آچمز» ۱۴۰۱-۰۹-۲۲ ۱۱:۴۲

    لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون/۲

    صبرکن: باعث تأسف است که بی توجهی مدیران فرهنگی به فرهنگ و هویت ملی باعث شده تا نسل جوان تنها مسائل دنیای غرب را دنبال کند/ به فرهنگ ملی نباید با دید سیاست نگاه شود!

    سینماپرس: مهوش صبرکن بازیگر سینما و تلویزیون در آستانه شب یلدا در خصوص لزوم توجه به آیین و سنن ملی در سینما و تلویزیون گفت: باعث تأسف است که بی توجهی مدیران فرهنگی به فرهنگ و هویت ملی باعث شده تا نسل جوان تنها مسائل دنیای غرب را دنبال کند؛ فرهنگ ملی ما به قهقرا رفته و کمتر نشانی از هنجارها و ارزش های آن در سبک و شیوه زندگی نسل جوان امروزی دیده می شود، این مسأله نیازمند رسیدگی عاجل از سمت متولیان فرهنگی است و آن ها نباید اجازه دهند بیش از این فرهنگ ملی دچار آسیب شده و به فراموشی سپرده شود.

  • علیرضا سربخش ۱۴۰۱-۰۹-۲۲ ۱۱:۳۷

    زنگار در سینمای آرمانی/۷

    سربخش: سینما از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی عقب مانده است/ سلبریتی ها حافظ منافع خودشان هستند

    سینماپرس: علیرضا سربخش جانباز روشندل و کارشناس فرهنگی در خصوص عدم رشد و بی توجهی به سینمای تراز انقلاب و زنگار در سینمای آرمانی گفت: متأسفانه سینما از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی عقب مانده است؛ در طول سال های پس از پیروزی انقلاب هرزگاهی حرکت هایی در راستای رشد و تحول سینمای انقلاب صورت گرفته اما این حرکات مستدام و مستمر نبوده است.

  • گیتی معینی در مراسم تشییع پیکر مرحوم «خشایار الوند» ۱۴۰۱-۰۹-۲۱ ۱۲:۳۰

    نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران/۶

    معینی: با مبلغی که صندوق اعتباری هنر ماهانه به بنده می دهد پول آب و برق خانه ام را هم نمی توانم پرداخت کنم/ مسئولان از ما حمایت کنند

    سینماپرس: گیتی معینی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص نقش مغفول مانده سازمان سینمایی در رونق کسب و کار سینماگران گفت: هیچ کس به فکر ما نیست؛ گویا اصلاً کسی ما را نمی بیند و برای هیچ مدیر و مسئولی بودن و نبودن ما اهمیت ندارد؛ صندوق اعتباری هنر ماهانه به بنده ۴۰۰ هزار تومان می دهد که با آن پول آب و برق خانه ام را هم نمی توانم پرداخت کنم؛ من وقتی پیشنهادی ندارم، کاری ندارم با این پول چه می توانم بکنم؟