به گزارش سینماپرس، مصوبه جدید ستادملی مبارزه با کرونا مبنی بر فعالیت سینماهای کشور از ۲۰ آبان تا ساعت ۱۸، به نظر میرسد که سینماها از فروش مناسبی برخوردار نخواهند بود.
امروز نیز جلساتی میان سینماداران در حال برگزاری است تا تصمیم خود را برای ادامه فعالیت بگیرند. یکی از مجموعههای سینمایی تهران نیز سینماهایی است که زیر نظر مؤسسه تصویر شهر در حال فعالیت است. پردیسهای سینمایی ملت، راگا، رازی، تماشا و آزادی که سهم قابل توجهی را در فروش سینماهای تهران دارند.
هاشم میرزاخانی مدیر عامل این نهاد فرهنگی در مصاحبه با تسنیم در این باره گفت: «در واقع با این مصوبه ستاد ملی کرونا باید گفت که سینماها باز نشده است. همانطور که میدانیم بیشترین فعالیت سینماهای کشور بعد از غروب و دقیقاً بعد از ساعت ۱۸ است. در این فصل که روزها کوتاه شده است مخاطبین سینما برای تماشای فیلم در ساعات شب تمایل دارند که در این صورت عملاً هیچ فروشی نخواهیم داشت.
بنابراین با توجه به اینکه این شکل از فروش و فعالیت مقرون به صرفه به نیست سینما را باز نمیکنیم. البته بازگشایی سینماها تنها معطوف به ساعت کار نیست بلکه در حال حاضر فیلم خوبی برای اکران نیست و در صورتی میتوانیم سینماها را باز کنیم که فیلم خوب هم برای اکران باشد. این دو عامل دست به دست هم داده است تا در حال حاضر اقدام به بازگشایی سینماها نکنیم.»
وی درباره تصمیم جدید ستاد کرونا گفت که این اقدام ستاد کرونا نیز به نظرم بیشتر مفری برای این است که بگویند از سینما و فرهنگ حمایت کردهاند در حالی که در این مدت ۹ ماهه دولت کمترین حمایت را از سینماها کرده است. درباره بحث وام هم باید بگویم که در حال حاضر ما هیچ وامی را از سازمان سینمایی نگرفتیم و البته تا آنجا که من اطلاع دارم نه تنها ما بلکه دیگر سینماهای کشور نیز یک ریال نگرفتهاند و مدام در حال پاسکاری میان صندوق اعتباری هنر و بانک توسعه تعاونایم.»
میرزاخانی درباره مشکلات سینماداران در این مدت بیان کرد که سینماها در این مدت ضرر بسیار زیادی کردهاند و کارکنان زیادی در سینماها کار و شغل خود را از دست دادهاند. البته مؤسسه تصویر شهر در این مدت تمام تلاشش بر این بوده است که به کارکنانش آسیبی نزند و برای همین تمام نیروهای ما حفظ شدند. مجموعه کارکنان بخش نمایش و اکران سینمایی کشور نزدیک به ۵ هزار نفرند؛ واقعاً دولت برای حمایت از این اعضا در این مدت چه کرده است؟
برای اخذ وامی که گفتهاند باید سند گذاشته شود که مانند سنگ بزرگی است که نشان از نزدن دارد. آنچه که درباره کمک و حمایت قبوض مصرفی سینماها گفته شده است نیز بیشتر مانند حرف بوده است. در یک کلام شعارهای خیلی خوبی داده شد اما عمل نکردند.
وی در پایان بیان کرد که بنابراین این بخش از فرهنگ و هنر کشور در شرایط بسیار وخیمی قرار دارد و باید هرچه زودتر فکری به حال سینماهای کشور کنند. با این شرایط کرونایی اگر واقعاً به دنبال نظام سلامتیم، فکری برای تعلیق و مدیریت برخی از بخشها مانند حمل و نقل کنیم که وضعیت بسیار اسفناکی دارند. در فضای مجازی شاهدیم که در این شرایط مردم به چه صورت در مترو و اتوبوسها حاضر میشوند. آیا در سینماها نیز اینگونه نبود و دستورالعملهای بهداشتی به طور کامل همراه با فاصلهگذاری انجام میشد.
ارسال نظر