این عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: در واقع درگیری های عدیده روزمره، قدرت تفکر را از مردم سلب کرده است و بی تردید این مسأله یکی از بزرگترین معضلات و آسیب های اجتماعی است.
وی ادامه داد: ما وقتی در مقام قیاس خودمان با کشورهای دیگر برمی آییم متوجه می شویم که چقدر از نظر فرهنگی از آن ها عقب مانده ایم! به عنوان مثال فیلمسازان سینمای جهان همواره روی مسائل و اهداف فرهنگی جامعه خودشان و جامعه جهانی اندیشه می کنند و این تفکر در آثارشان منعکس می شود اما ما به دلیل همان درگیری های شدید ذهنی نمی توانیم چنین دیدگاهی را حتی در آثار سینمایی مان داشته باشیم.
صلح جو خاطرنشان کرد: به همین دلیل وقتی می خواهیم یک جمله راجع به سینمای ایران حرف بزنیم ده کلمه اش راجع به فیلم های جهانی است یعنی وضعیت به گونه ای است که حتی روشنفکران هم نگاه شان به آن سمت رفته است.
وی در پایان این گفتگو افزود: امیدوارم با تدبیر و دغدغه مندی مسئولان دولت سیزدهم بتوانیم شاهد رفع موانع و مشکلات اصلی که زندگی یومیه آحاد افراد جامعه را به شدت درگیر کرده باشیم تا پس از آن بتوانیم به چاره جویی برای رفع موانع و مشکلات موجود در عرصه های مهمی نظیر عرصه فرهنگی و هنری کشور بپردازیم.
ارسال نظر