مدیر فیلمبرداری فیلم های سینمایی «فصل نرگس» و «ملی و راه های نرفته اش» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: دو بخش مختلف در سینما وجود دارد؛ یکی بخش فرهنگی و نرم افزاری است که حاصلش می شود فیلمنامه ها، مفاهیم، معانی فرم ها و... و بخش دیگر بخش مادی سینما است. یعنی انسان هایی که در سینما کار می کنند و ابزاری که با آن سروکار دارند.
وی ادامه داد: این بخش دوم بخش بسیار مهمی است به جهت آنکه به حیات و ممات انسان ها مربوط می شود. آنچه بنده عرض می کنم نه جهت گیری سیاسی است نه نگاهی جناحی و گروهی! باعث تأسف است که بخش اعظمی از سرمایه های گرانبهای انسانی سینمای ایران بدون آنکه بتوانند تجربیات خود را به نسل های بعدی منتقل کنند در حال از بین رفتن هستند. بخشی در بیکاری و فقر زندگی می کنند، وضعیت بیمه ای شان درست نیست و به این باور و اعتقاد رسیده اند که دیگر شرایط برای زندگی شان فراهم نمی شود!
منصوری با بیان اینکه تنها خواسته ای که اینجانب از دولت محترم دارم این است که پیام نیاز به ایجاد تغییرات در جامعه را به درستی بشنوند؛ انتخابات اخیر نشان داد جامعه نیازمند تغییر جدی است و امروز چشم امید مردم ایجاد تغییرات اساسی در نحوه زندگی شان است.
این سینماگر متذکر شد: وضعیت بیمه اهالی سینما که با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و طی سال های اخیر خسران و آسیب بسیاری دیدند نیاز به رسیدگی عاجل دارد. بیمه سینماگران باید اولویت بسیار جدی و فوری مسئولان دولت سیزدهم و اصلاً در سرلیست برنامه های شان باشد.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان دولت رفاهی را برای هنرمندان این مرز و بوم به وجود بیاورند که در شأن و شخصیت شان باشد. متأسفانه در حال حاضر به صورت مطلق هیچ رفاهی برای اهالی سینما فراهم نیست. آن ها نه بیمه تأمین اجتماعی درخور شأن دارند و نه بیمه های تکمیلی شان بیمه های کارآمد است. این بیمه تکمیلی که تنها بخش اندکی از مخارج بیمارستانی و پاراکلینیکی را شامل می شود آن هم با تأخیر در پرداخت مواجه است به چه دردی می خورد؟
کارگردان فیلم های سینمایی «فرار مرگبار» و «بازیچه» تأکید کرد: از سوی دیگر بخش کثیری از بیماری ها شامل بیمه تکمیلی ناکارآمد سینماگران نمی شود. این در حالی است که اغلب کسانی به این بیمه های درمانی نیاز دارند که افراد سالخورده هستند! اما بیمه مخارج دندانپزشکی، چشم پزشکی، دردهای استخوانی و... را تقبل نمی کند. این چه فایده ای دارد؟
منصوری در خاتمه این گفتگو افزود: من امیدوارم مسئولان دولت سیزدهم کاری کنند که مردم بتوانند احساس آسایش و آرامش داشته باشند؛ کاری کنند که جامعه کمی احساس امنیت کند. آن ها اگر همین مسأله بیمه درمانی و تأمین اجتماعی سینماگران و آحاد افراد جامعه را حل کنند بی تردید مابقی موارد خود به خود دچار اصلاح می شود.
ارسال نظر