کارگردان فیلم های سینمایی «مکافات» و «تشکیلات» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: سینما رفتن حال خوب می خواهد؛ امروزه وقتی معضل اصلی بخش گسترده ای از جامعه اقتصاد است و آن ها در تأمین مایحتاج اولیه زندگی شان با چالش روبرو هستند معلوم است که خود به خود از سینما دور می شوند. مخاطب در این شرایط ترجیح می دهد شبکه های ماهواره ای که به صورت رایگان فیلم های به روز را در معرض تماشای او می گذارند نگاه کند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر آثار سینمایی ما اغلب به روز نیست و مسئولان سینمایی به دلایل مختلف اجازه نمی دهند فیلم های متنوع و بر اساس نیازهای روز جامعه تولید شود که مردم از این طریق به سالن های سینما جذب شوند و آثار را تماشا کنند. فیلمسازان هم در این شرایط ریسک نمی کنند که دست به تولید فیلم هایی بسازند که امکان دارد برای اکران آن با مسئولان دچار مشکل شوند و همه این اتفاقات دست در دست هم داده تا مخاطب روز به روز از سالن های سینما دور و دورتر شود.
مصیری در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه ای کاش مدیران سینمایی همانطور که فریم به فریم آثار ما را نظارت می کنند اندکی توجه به وضعیت وخیم معیشتی مان نیز داشتند اظهار داشت: بنده خودم به عنوان یک فیلمساز نزدیک به ۱۰ سال است که امکان تولید برایم فراهم نشده، آیا مسئولان سینمای کشور یک بار حال مرا پرسیده اند که فلانی تو با این شرایط بیکاری چطور روزگارت را می گذرانی؟
کارگردان فیلم های سینمایی «دنیا» و «آخرین خون» در خاتمه این گفتگو افزود: مدیران سینمایی وقتی می بینند که سینما دچار رکود شدید تولید و کاهش مخاطب شده باید تدبیری برای رفع معضلات اقتصادی و معیشتی سینماگران به شکل کمک های مالی مستقیم داشته باشند؛ زندگی ما اهالی سینما همچون آثاری که می سازیم باید برای مدیران سینمایی دارای اهمیت باشد؛ آن ها موظفند ما را جزئی از خانواده خود بدانند و به دردهای مان رسیدگی کنند و اگر این اتفاق رخ ندهد این خانواده به زودی از هم گسیخته خواهد شد.
ارسال نظر