کارگردان فیلم های سینمایی «تحفه ها» و «مجسمه» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: این روزها نه تنها ما اهالی سینما با بحران رکود در تولید و گیشه سینماها روبرو هستیم که اغلب صنوف و صنایع با چنین معضلاتی در حال دست و پنجه نرم کردن هستند؛ مثلاً صنف فروشندگان پوشاک هم قطعاً وضعیت مالی مناسبی ندارند و این اتفاق نیازمند آن است که نهادهای زیرمجموعه دولتی در هر حوزه ای اوضاع زندگی اعضای شان را سامان دهند.
وی ادامه داد: سینما هنر-صنعتی است که بیشتر جنبه سرگرمی برای افراد دارد و وقتی اوضاع اقتصادی جامعه مطلوب نباشد قطعاً تفریح و سرگرمی برای خانواده ها در اولویت های اول و دوم نخواهد بود و از این رو نمی توان انتظار داشت که آن ها از سینما استقبال کنند.
وحیدزاده سپس با تأکید بر اینکه آینده سینما نامشخص است اظهار داشت: قطعاً تا حال عمومی جامعه به ویژه از نظر اقتصادی خوب نشود در سینما با همین بحران و مشکلات فعلی روبرو خواهیم بود و چه بسا که وضعیت بدتر از این را هم تجربه کنیم.
این سینماگر یادآور شد: مشکل اصلی ما مدیرانی هستند که باید از سال ها قبل تدبیر جدی و آینده نگری و پیش بینی برای چنین روزهایی می داشتند اما فقط به زمان حال شان نگاه کردند؛ ما باید به جای سینمای دولتی اجازه می دادیم اتحادیه خاص مختص خود سینماگران تشکیل شود و ۱۰ درصد درآمد هر فیلم به این اتحادیه اختصاص داده شود تا در بحران هایی مانند رکود سینما از مبالغ جمع شده در این صندوق به عنوان حقوق بیکاری به یکایک اهالی سینما اعطا شده تا زندگی شان دچار بحران نشود.
کارگردان فیلم های سینمایی «عشق فیلم» و «معادله» در پایان این گفتگو افزود: من امیدوارم مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور هرچه سریع تر مبالغ کمک معیشتی فوری برای اهالی سینما رد نظر بگیرند هرچند که معتقدم امروز اکثریت جامعه نیازمند حمایت معیشتی مستقیم از سوی دولت هستند.
ارسال نظر