بازیگر فیلم های سینمایی «تابلویی برای عشق» و «پشت پرده مه» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: من بسیار خوشحالم که پس از سال ها وقفه امسال قرار است جشنواره به شکل بین المللی برگزار شود؛ این کار می تواند باعث شود تا برخی رانت ها، اعمال نظرها و تبعیض ها که در زمان دو شقه شدن جشنواره فجر به وجود آمده بود از بین برود.
وی ادامه داد: متأسفانه طی سال های اخیر آنچه به اسم جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار می شد همیشه در سکوت و پشت پرده بود و آحاد افراد سینما در برگزاری آن نقش و دخالتی نداشتند.
این سینماگر سپس با بیان اینکه مدیران سینمایی باید برنامه ریزی های درازمدت در خصوص برگزاری جشنواره داشته باشند اظهار داشت: ما از همین حالا باید برای سال ها بعد برنامه ریزی کنیم؛ مدیران نباید همین امروز و فردا را ببینند! ما باید از همین امروز حداقل برای ۵ سال آینده برنامه ریزی داشته باشیم تا بتوانیم جشنواره ای در قامت بین المللی و به شکل استاندارد برگزار کنیم و پس از آن برنامه ریزی های مان را بلندمدت تر کنیم.
الماسی توجه به استاندارها در روند برگزاری جشنواره را بسیار مهم برشمرد و در این باره متذکر شد: در جشنواره بین المللی نباید جایی برای فیلم های سطح پایین و بی کیفیت چه از منظر ساختاری و چه از منظر مضمون و محتوا وجود داشته باشد.
کارگردان فیلم سینمایی «رنج و سرمستی» تأکید کرد: بی تردید فیلم هایی باید در جشنواره بین المللی فیلم فجر حضور داشته باشند که از نظر ساختاری هیچ مشکلی نداشته باشند؛ دکوپاژ، کیفیت تصویر و صدا، کیفیت عمومی تولید و تسلط بر تکنولوژی در این آثار باید در سطح و قواره فیلم های بین المللی باشد که ما در اغلب جشنواره های سینمایی تراز اول دنیا شاهدش هستیم.
این بازیگر در بخش دیگری از این گفتگو توجه به مضمون و محتوا را در برگزاری جشنواره فجر انقلاب اسلامی مهمترین عنصر برشمرد و در این باره تصریح کرد: از سوی دیگر دست اندرکاران برگزاری جشنواره و مدیران سینمایی نباید فراموش کنند که این رویداد متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و باید در آن اهداف و آرمان های نظام و انقلاب اسلامی نهادینه شود و نباید به شعار دادن بسنده کنیم!
الماسی خاطرنشان کرد: از این رو مدیران فرهنگی و سینمایی از هم اکنون باید در پی تأسیس یک مرکز مطالعاتی برای بررسی موضوعات و محتوای مناسب برای فیلم های جشنواره فجر انقلاب باشند تا ان شاالله در سال های پیش رو بتوانیم جشنواره ای بر اساس اهداف و آرمان های نظام و انقلاب را شاهد باشیم.
وی در پایان این گفتگو افزود: بدیهی است مضمون و محتوا پر اهمیت ترین و اصلی ترین بخش جشنواره است اما نکته اینجا است که گاهی تعریف ما از مضمون و محتوا اشتباه است. گاهی به شعار بسنده می کنیم در حالی که تمامی این اهداف می شود به صورت غیرشعاری و دراماتیک با مخاطب در میان گذاشت. ما نباید اجازه بدهیم برخی قلم به دستان که رسانه ها را در اختیار دارند با نقدها و یادداشت های خود ما را به بیراهه برده و از مسیر اصلی مان که توجه به اهداف و آرمان های نظام و انقلاب اسلامی است دور کنند.
ارسال نظر