کارگردان فیلم های سینمایی «ما ایستاده ایم» و «شمارش معکوس» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: اگر ما بخواهیم در جشنواره فجر انقلاب اسلامی شیوه و روش جشنواره های غربی را الگو قرار دهیم و فکر کنیم این کار الزامی است همان بهتر که اصلاً جشنواره ای برگزار نکنیم! مدیران سینمایی و دست اندرکاران و سیاست گذاران برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر باید آگاه باشند که استانداردهای جشنواره بین المللی در کشور ما باید بر اساس معیارهای اسلامی و انقلابی باشد.
وی ادامه داد: ما باید در پی آن باشیم که در جشنواره مان دست دشمنان را رو کرده و شر آن ها را کم کنیم؛ جشنواره فجر انقلاب اسلامی باید پایگاهی برای فیلم های ظلم ستیز باشد و در واقع ما باید از ابزار سینما در راستای پیشبرد و ترویج اهداف اسلام و نظام اسلامی استفاده کنیم و به ویژه انتخاب فیلم های خارجی در بخش بین الملل هم باید در راستای همین هدف باشد.
حر سپس با انتقاد شدید نسبت به شوآف هایی نظیر فرش قرمز و مراسم فتوکال و... تصریح کرد: حضور سلبریتی های اغتشاش گر و آشوب طلب و برگزاری مراسم هایی مانند فرش قرمز با عنوان «فجر انقلاب» در تضاد است؛ مدیران سینمایی و دست اندرکاران برگزاری جشنواره باید مراقب نفوذ فرهنگی بیگانگان باشند و با هر کاری که مشابه جشنواره های غربی است مخالفت کنند.
این سینماگر متذکر شد: ما نباید در جشنواره فجر انقلاب اسلامی خواسته های دشمنان را پیاده سازی کنیم؛ همه ما به خوبی می دانیم که برخی کارها که هیچ قرابت و سنخیتی با فرهنگ ملی و انقلابی ما ندارد طراحی دشمن است و ما باید با هوشیاری کامل از کنار آن عبور کنیم.
وی در پایان این گفتگو توقع امت انقلابی ایران اسلامی و جامعه سینمایی کشور از محمد خزاعی به عنوان رئیس سازمان سینمایی را ایجاد تغییرات اساسی در جشنواره در راستای اهداف کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برشمرد و در این باره خاطرنشان کرد: یکی از نکات بسیار مهمی که باید به آن توجه شود این است که یکایک سینماگران و سلبریتی هایی که طی ماه های اخیر چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی علیه نظام و اسلام و انقلاب و امت انقلابی ایران اسلامی فعالیت کردند و موضع گرفتند نباید جایی در جشنواره داشته باشند مگر آنکه نادم شده باشند و عذرخواهی رسمی و عمومی کنند تا بتوانند در این جشنواره حضور پیدا کنند.
ارسال نظر