به گزارش سینماپرس، همزمان با انتشار سریال «رهایم کن» و تبلیغات گسترده شهری این سریال که با انتقادات گسترده مردمی از سطح شهر جمع آوری شد «میثم نیلی» "رییس مجمع ناشران انقلاب اسلامی" و مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی" با استفاده از هشتگ «قانون اساسی» در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: فیلیمو، هر روز بدتر، مستهجنتر و بیقاعده تر از دیروز! بیقانونی و گردن فرازی بعضیها تمامی ندارد.
با انتشار این پست در شبکه ویراستی کاربران بسیاری به آن واکنش نشان دادهاند و نظرات خود را با مشاور عالی وزیر فرهنگ در میان گذاشتهاند.
اکانت «مهین آباد» در زیر این پست، اهداف محور شدن این پلتفرم با حواشی بسیار را چنین توصیف میکند: هدف از کم رنگ کردن صداو سیما همین بود.
با توجه در روزهای اخیر تمامی انتقادات معطوف به پلتفرم مذکور در ارائه محتوا و تبلیغات گسترده و عدم تبعیت از ساترا است و زمینههای انتقادی در شبکه نمایش خانگی را تقویت میکند، اما اکانت «دلچکان» در ویراستی به محتوای ناهنجار پلتفرم رقیب فیلیمو «نماوا» اشاره میکند و مینویسد: نماوا هم همینطوره، اکثرا سریالهای کرهای با محتوایی ضد دین و آیین ما دوبله و منتشر میکنند و محتوای سریالهای کره ای حول تناسخ میچرخه، به طوریکه برای نوجوانی که اموزه های دینی ضعیفی داره تناسخ یک اصل در قانون حیات ادمها شناخته شده با اینکه در اسلام رد شده.
اکانت «عقل و قلم» هم انتقاد مشابهی را مطرح میکند و در پستی آورده است: فقط فیلیمو هم نیستیه نگاهی هم به پلت فرم هایی مثل سروش با فیلم های خارجی آنلاین با حداقل سانسور هم بندازید که شده پناهگاه و حیاط خلوت عده ای!
این انتقاد مطرح شده مربوط به عملکرد اخیر ساترا است که مجوزهای فعالیت فراوانی را برای پلتفرمهای ناشناس صادر کرده است.
استاد پروش مار در آستین هستیم!؟
اکانت «ابن تراب» در انتقادی بسیار صریح خواهان برخوردهای قضایی با این روش فعلی پلتفرمهای فعال در فضای مجازی است و مینویسد: استاد پرورش مار در آستین خود هستیم! اگه دادستانی و قوه قضائیه ورود نمیکند، مردم به صورت خصوصی ازین پلتفرم ها شکایت کنن تا بلکه جلوی ولنگاریشون گرفته شود.
موضوع برخورد با پلتفرمهای مذکور توسط محمدهادی مشیری خراسانی در اظهار نظری تکرار شده و او درباره این مطالبه مینویسد: خوب وزارت ارشاد و دستگاه قضایی چرا اقدام موثری نمی کنند؟ نظارت بر این مجموعه ها با وزارت ارشاد و محاکمه و مجازات آنها با دستگاه قضایی است. تعلل و قصور این دو مجموعه را چگونه توجیه کنیم؟
این پرسشی است که افکار عمومی در فضای مجازی دائما مطرح میکنند و طالب مواجه سخت با پلتفرمهای قانون شکن هستند.
«وحید مرادی ارگ» در انتقاد به سیاست صدور بی رویه مجوز در ویراستی مینویسد: هرکی آمده مجوز پلتفرم بهش دادن. این همه پلتفرم میخوایم چیکار؟ این پلتفرم ها چه کمکی به اعتقاد و فرهنگ مردم میکن؟ فقط به فکر پول هستن. این همه رسانه و پلتفرم میخوایم چیکار؟ آمریکا هم آنقد پلتفرم و رسانه نداره. سالی خداد تومن فیلیمو سود میکنه به چه درد مردم میخوره؟ در ایران همه چی رفاقتی و باندبازی شده. امریکا برا تیک تاک پدر مدیر تیک تاک را در اورد اون وقت ایران...
ایمان تجلیان نیز در انتقادی به محتوای پلتفرمها مینویسد: دیشب نشستیم مسابقه تی ان تی فیلیمو رو ببینیم. بعد از نیم ساعت دیگه نتونستم ادامه بدم. علاوه بر اینکه محتوای خاصی نداشت و فقط با رنگ و لعاب دادن جذابش کرده بودن، ولنگاری و ابتذال خاصی هم در رفتار مجری و هم شرکت کنندگان دیده میشد. بعیده این رفتارها و این تیپ شرکت کنندگان تصادفی باشه
سعید آرتیابی در انتقاد به عدم مرجعیت قانونی و قوانین نظارتی در پلتفرمها و حوزههای نظارتی مینویسد: این یک پاسکاری عمدی بین نهادها است، هدف نهایی تضعیف همین رادیوو تلوزیون نیم بنداست چون نمیتوانندبادست باز در تلوزیون عمل کنند با قوانین پاره پاره نسبت به ایجاد رقیب و تلقین منویات خودشان اقدام نمودند میگویند فرهنگ میگویند ساترا میگویند ساترا میگویند فرهنگ، اما اصل ماجرا ناتوی فرهنگیست.
در پاسخ به این پرسش محمد ساقیان مینویسد: نیازمند احیای حکمرانی فرهنگی، رفع تعارض ها و خلأهای قانونی و موازیکاریها، بیدارباش به نهادهای نظارتی و قضائی هستیموضع امروز ثمره فهم غلط از حکمرانی فرهنگی، مدیریت جزیرهای و دخالت بیجای نهادهای غیرمسئول در فرهنگ و پشتیبانی کج فهم ها از متخلفان حوزه فرهنگ و ناآگاهی از عمق خسارات است.
پرسشهایی مکرر، در فضای مجازی توسط کاربران مطرح میشود که پشتوانه حمایتی این پلتفرمها کجاست و اکانت «حضرت باران» مینویسد: راستی چه نهادی از فیلمو حمایت میکند که نمی گذارد قانون او را ادب کند!!
سیروس آریامنش در پاسخ به سئوال حضرت باران درباره حامیان فیلیمو مینویسد: وقتی قانون گذار و مجری قانون هر دو بی خاصیت اند و پشت همه شرکت های متخلف کارگزاران بازنشسته امنیتی سیاسی اند که قدرت دارند و هنوز جمهوری اسلامی این ها را مثل ناموس خود داند.
کاربری با نام عباس صالحی به توجه روندهای اخیر یک جمعبندی ارائه میدهد که در آشوبهای اخیر با هشتگهای اسم رمز ساز پلتها مصداق پیدا کرد. این کاربر در پیشگویی مسبوق به سابقهای مینویسد: روزی میرسد که فیلیمو و نماوا هم برای اپوزیسیون جریان سازی کنند
ارسال نظر