یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران:

بدون «زبان هنر» هیچ کاری «ماندگار» نیست/ باید همه موضوعات را با «هنر» تزئین کنیم تا «ماندگار» شود

سبک زندگی؛ نفوذ فرهنگی؛ دفاع مقدس

سینماپرس: سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: حق و باطل با زبان هنر ماندگار شده است، باید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از زبان هنر استفاده کنیم.

به گزارش سینماپرس، غلامحسین نصرالله روز یکشنبه در عصر شعر ایثار از نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار که در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد، ضمن خیر مقدم به خانواده شهدا و ایثارگران اظهار داشت: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از هنر استفاده کنیم که بخش عظم آن شعر است.

وی افزود: ائمه اطهار خودشان را با زبان شعر معرفی می‌کردند بعد به میدان جنگ می رفتند و جوانمردی، ایثار و از خودگذشتگی خود را نشان می‌دادند.

نصرالله با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند «با دو بیت شعر می شود ساعت ها کار کنیم؛ اگر بخواهیم فرهنگ و ایثار و شهادت جا بیفتد باید از شعر استفاده شود» ادامه داد: تاریخ باید با زبان های مختلف بیان شود تا ماندگار شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: اگر روایت حضرت زینب (س) از کربلا نبود، کربلا در کربلا می ماند. ما باید همه موضوعات را با هنر تزئین کنیم تا ماندگار شود. بدون زبان هنر هیچ کاری ماندگار نیست.

نصرالله با بیان اینکه به فرموده حضرت آقا کسانی که برای زنده نگاه داشتن فرهنگ و ایثار و شهادت تلاش می کنند مثل کسانی هستند که در راه خدا جهاد کردند، ادامه داد: بیان یک موضوع حتی با یک صدای خوب می تواند بر روی مردم تاثیر عمیق بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: فداکاری پدران و مادران بود که شهدا و جانبازان توانستند رشد و نمو یافته و ایثارگری کنند. اکنون ایثار اجتماعی بین مردم لبالب شده و زنان طلاهای خود را به جبهه مقاومت می دهند.

در این مراسم برخی از شاعران، اشعار خود را با موضوع ایثار و شهادت خواندند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.