چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴

«دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

کیفیت آثار تولید شده سینمایی در سال های اخیر به شدت پایین است/ نیاز مخاطب امروز آگاه شدن از شرایط سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و معضلاتی است که جهان استکبار به ما تحمیل کرده

حبیب الله بهمنی

سینماپرس: سینماپرس: «حبیب الله بهمنی» دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه، با بیان اینکه باید به نیازهای فوری در حوزه فرهنگ پاسخ دهیم تصریح کرد: نیاز مخاطب امروز آگاه شدن از شرایط سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و معضلاتی است که جهان استکبار به ما تحمیل کرده؛ از نظر مضمون و محتوا فیلم ها باید به دردها بپردازند و باید دردها به شکل قوی و درست و تأثیرگذاری مطرح شوند.

کارگردان فیلم های سینمایی «سیب و سلما» و «تارهای نامرئی» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: فرمایشات اخیر حضرت آقا در حوزه فیلم و سینما آنقدر واضح است که نیاز به توضیح بیشتری از سوی ما ندارد؛ تنها نکته ای که ما می توانیم به فرمایشات معظم له اضافه کنیم این است که مسئولان سیاست گذار و مدیران فرهنگی در سینما باید این فرمایشات را جزو راهبردهای خودشان قرار دهند و تمام برنامه ریزی های شان را در آن راستا جلو ببرند.

وی در همین راستا ادامه داد: همه ما باید این مطالبه را داشته باشیم که وضعیت فرهنگ و هنر بهبود پیدا کند؛ معظم له آنقدر واضح و دقیق به جزئیات اشاره کردند که دیگر جای تفسیر بیشتری نیست و نشان از آن دارد که کیفیت آثار تولید شده سینمایی در سال های اخیر به شدت پایین است.

این سینماگر در پاسخ به این پرسش که آیا به عقیده شما نگاه کمیت گرا باعث آسیب به سینمای ایران شده است متذکر شد: به عقیده من مشکل تنها نگاه کمیت گرا نیست و ممکن است نگاه کمیت گرا جایی مفید هم باشد چرا که خیلی ایده ها در شکل کمیت گرایانه می توانند ثبت و ضبط شوند و به عنوان مستندات تاریخی نگهداری شوند تا واقعیت های تاریخ و دوران انقلاب و دفاع مقدس و منطقه و مقاومت را به نسل های بعدی منتقل کنند. شاید این آثار گیشه نداشته باشد اما می توانند به عنوان مستندات تاریخی برای آیندگان ثبت و ضبط شوند و از آن سال های سال بهره برداری شود.

بهمنی سپس با بیان اینکه باید به نیازهای فوری در حوزه فرهنگ پاسخ دهیم تصریح کرد: نیاز فوری مخاطب ما آثاری است که آن ها را جذب کند و بتواند پیام و محتوای مناسب را به آن ها منتقل کند. برداشت من این است که کمیت گرایی در مقابل کیفیت گرایی خود را نشان می دهد و آثار نباید مخاطب را دفع کند و باید نیاز امروز را پاسخ دهد.

وی در خاتمه این گفتگو افزود: نیاز مخاطب امروز آگاه شدن از شرایط سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و معضلاتی است که جهان استکبار به ما تحمیل کرده؛ از نظر مضمون و محتوا فیلم ها باید به دردها بپردازند و باید دردها به شکل قوی و درست و تأثیرگذاری مطرح شوند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.