چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸

کارگردان «شمارش معکوس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

هر وقت «مدیران سینما» تصمیم ‌بگیرند و در واقع مصر باشند «جریان تولیدات سینما» می‌تواند به جایگاه مطلوب و تاثیرگذار فرهنگی برسد

سالن سینما

سینماپرس: «اکبر حر» نویسنده و کارگردان سینما با تاکید بر این مطلب که در سال‌های اخیز تولیدات حمایت شده توسط نهادها و آثاری که با بودجه های فرهنگی ساخته می‌شود، کارهای پرمحتوا و زمینه سازی نبوده‌اند. یادآور شد: هر وقت مدیران سینما تصمیم ‌بگیرند و در واقع مصر باشند، جریان تولیدات سینما می‌تواند به جایگاه مطلوب و تاثیرگذار فرهنگی برسد.

کارگردان فیلم‌های سینمایی «شمارش معکوس» و «ما ایستاده ایم» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: نگرش کلی سینما و وزارت ارشاد، خصوصا سازمان های سینمایی به سمت و سوی کارهای ارزشی و ماندگار نیست.

وی ادمه داد: این چیزی که خدمتتون عرض می‌کنم مستندش کارهایی هست که در جشنواره های سال قبل و دو سال پیش روی پرده‌های سینمایی نشان داده می شود. متاسفانه وجه قالب فیلم‌های سینمایی که در حال اکران را کمدی های سخیف شکل می‌دهد. آثاری که نوعاً هم به بهانه فروش از شوخی های بد جنسی استفاده می‌کنند، یعنی علت اصلی و بهانه اصلی هست که باید مخاطب بیاید و بلیط خریداری شود و طبیعتاً اینگونه فیلم ها نه برای خانواده ها خوب است ونه برای نوجوانان خوب است و در واقع دستاورد فرهنگی مفیدی برای جامعه ندارد.

کارگردان فیلم سینمایی «فراسوی شک» با تاکید بر این مطلب که در سال‌های اخیز تولیدات حمایت شده توسط نهادها و آثاری که با بودجه های فرهنگی ساخته می‌شود، کارهای پرمحتوا و زمینه سازی نبوده‌اند. یادآور شد: هر وقت مدیران سینما تصمیم ‌بگیرند و در واقع مصر باشند، جریان تولیدات سینما می‌تواند به جایی برسد.

مدیر تولید فیلم سینمایی «زنجیرهای ابریشمی» در ادامه با اشاره به وضعیت نابسامان نهادهای فرهنگی مدعی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: جلسه ای اخیرا داشتم که حدود سه ساعت نیم طول کشید و مخاطبین صحبت می کردند اما هیچ کسی در مورد اینکه در این کشور انقلابی اتفاق افتاده بوده و یا دشمنانی هستند، حقی است، ظلمی است و حدودا ۱۵ ماه است که در فلسطین نسل کشی اتفاق می افتد. اینها یک اشاره حتی به اصطلاح کلامی هم متاسفانه در طول سه ساعت و نیم که خودم شاهد عینی آن جلسه بودم، بیان نداشتند.

«اکبر حر» در خاتمه این گفتگو یادآور شد: درسینمای ما جایی که مشخصاً درحد ۲۰ درصد برای سینمای دفاع مقدس، سینمایی انقلاب اسلامی، سینمایی مقاومت باشد را نمی‌بینید و نوع نگرش دوستان مدیر در آن دخیل است که اینگونه سینما احتمالا فروش ندارد یا مورد استقبال تماشاچی نخواهد بود و خود به خود سینما و مردم ما را از این آثار گرانب‌ها محروم می‌کنند و این تفکر متاسفانه در صنف سینمایی و کارگردانان غالب است. یعنی اصلا خودشان را به انقلاب اسلامی، ولایت، مظلوم، حق و باطل و قضیه فلسطین مرتبط نمی‌دانند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.