یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۰

طنین اشعار سپهری و مولانا با سازهای ارکستر ویولت

ارکستر ویولت

ارکستر سمفونیک ویولت به رهبری فرزاد نوشاد، اشعار مولانا و سهراب سپهری را به خوانندگی مسعود یکتا اجرا می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری سینمای ایران، ارکستر سمفونیک ویولت به رهبری فرزاد نوشاد و خوانندگی مسعود یکتا در تالار اریکه‌ ایرانیان اشعار مولانا و سهراب سپهری را به آهنگسازی نوشاد به روی صحنه خواهد برد.

این اجرا در دو سانس 19 و 21 به روی صحنه خواهد رفت که نوازندگان این ارکستر مستقل با ترکیب دانشجویان و هنرجویان موسیقی هستند که در این اجرا با رویکردی جدید اشعار ایرانی را با موسیقی کلاسیک همراه خواهند کرد.

قابل ذکرست که این ارکستر جزو معدود ارکسترهای بزرگ موسیقی در ایران است که بدون هیچ‌گونه حمایت و کمکی از طرف دولت ادامه‌ فعالیت می‌دهد، اجرای فروردین این ارکستر در حالی برگزار می‌شود که چند کنسرت قبلی این گروه در سال 1389 هم در تهران و هم در رشت بطور متوالی به دلایل مختلف لغو شد.

یادآور می‌شود علاقه‌مندان برای حضور در این اجرا می‌توانند برای تهیه بلیت به آموزشگاه موسیقی ویولت(6 - 22611105)، موسسه آوای مهربانی(88744303 و 88740769)، مرکز موسیقی بتهوون(88313868 و 88313869)، مرکز موسیقی سیاه و سفید(66952497)، کافه راستین(22764561) و گیشه اریکه ایرانیان مراجعه کنند.

انتهای پیام/ن.ف

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.