به گزارش سینماپرس، شکایت کنندگان این مغول هالیوودی را متهم به سوءاستفاده از موقعیت، فساد و جرائم مدنی سازمان یافته کرده اند. وکلای قربانیان با استناد به یکی از بندهای قانون مجازات کیفری آمریکا از هاروی واینستین بعنوان «شرکت هاروی واینستاین» شکایت کردند، سازمانی که با همکاری مدیران برنامه ها، مشاورین هنری، اعضای هیأت مدیره، استودیوی فیلم سازی، هتلها و مراکز تفریحی بصورت سیستماتیک از زنان سوء استفاده می کرده است.
به عقیده آنها تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که به نحوی در این سواستفاده های جنسی مشارکت مستقیم و غیر مستقیم داشتند، شریک جرم هاروی واینستین هستند و باید به قربانیان غرامت بپردازند.
این شکایت توسط این شش زن به دادگاه ارائه شده ولی سایر قربانیان نیز می توانند به این گروه ملحق شده و از این «شرکت فاسد جنسی» شکایت کنند.
هنوز اطلاعات بیشتری از میزان دقیق غرامت درخواستی در دست نیست ولی با توجه به حضور کمپانی های بزرگ در فهرست ارائه شده، رقم قابل توجه و هنگفتی خواهد بود.
تا این لحظه بیش از۷۵ زن با افشاگری علیه هاروی واینستین او را را به اذیت و آزار جنسی متهم کردند، در این فهرست طولانی اسامی ستاره های مشهور و هنرمندان گمنامی دیده می شود که در طول سه دهه گذشته قربانی این تهیه کننده بزرگ بودند.
ارائه این شکایت بازتاب گسترده ای در رسانه های خبری داشته و نخستین تلاش حقوقی جدی برای مجازات هاروی واینستین محسوب می شود، طرحی که در صورت موفقیت ضربه مالی سختی به او وارد کرده و می تواند تبعات حقوقی دیگری نیز داشته باشد.
هر چند پس از افشاگری های گسترده علیه این تهیه کننده مشهور، دادستانی های نیویورک، لس آنجلس و لندن تحقیقات جدی علیه هاروی واینستین را آغاز کرده اند ولی تا این لحظه شواهد و مدارک کافی برای دادگاهی کردن او جمع آوری نشده است.
از سوی دیگر مجله تایم که هرسال شخصیت سال خود را انتخاب می کند، اینبار به جای یک نفر، چند نفر را انتخاب کرده و آنها را «سکوت شکنان» نامیده است.
اشاره تایم از سکوت شکنان، به کسانی است که سال ۲۰۱۷ که علیه آزار و اذیت جنسی لب به سخن گشودند و با این کار به عنوان صدای نهضت #Me Too در شبکه اجتماعی به اطلاع رسانی درباره آزاردهندگان جنسی پرداختند.
تصویر این نسخه از مجله شامل یک بازیگر سینما، خواننده پاپ، و یکی از مهندسین شرکت حمل و نقل اینترنتی اوبر است.
طی سال گذشته، بعد از طرح شدن ادعای زنانی مبنی بر آزار و جنسی از سوی کارفرمایان و افراد صاحبنفوذ، این هشتگ به مرور فراگیر شد و باعث شد تا عده زیادی علیه اغلب این مردان اظهارات تکان دهنده ای بیان کنند. بعد از این بود که افرادی مانند هاروی واینستین، کوین اسپیسی در عالم سینما و چارلی رز و مت لاور در دنیای رسانه به خاطر آنچه آزار و اذیت جنسی عنوان شده بود، مشاغل خود را از دست دادند. حتی چند سناتور و عضو کنگره آمریکا نیز با اتهامات زنانی تحت فشار برای کناره گیری قرار گرفتند.
ارسال نظر