مدیر فیلمبرداری فیلم سینمایی «کفش هایم کو؟» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: البته مبحث سلیقه در همه جشنواره های دنیا دخیل است و نمی توان آن را تنها معطوف به جشنواره فیلم فجر کرد؛ ما حتی در جشنواره های معتبر و مشهوری نظیر «کن» و «برلین» و... نیز شاهد انتخاب ها و داوری های سلیقه ای هستیم. اما از آنجا که جشنواره فیلم فجر تنها رویداد مهم سینمایی کشور است مسئولان و سیاست گذاران باید به تعریف جدیدی برسند و با برنامه ریزی های نوین سعی بر آن داشته باشند تا برخوردهای سلیقه با سینماگران و فیلم های شان را در این جشنواره به پایین ترین سطح ممکن برسانند.
وی ادامه داد: این جشنواره یادگار انقلاب است و سینما به متجلی شدن آن نیازمند است؛ جشنواره فیلم فجر از بدو شکل گرفتنش تأثیر مستقیم و سازنده ای برای سینما داشت چرا که بالاترین شوق و انگیزه را در سینماگران ایجاد می کرد تا بتوانند همه ساله در ایام دهه فجر کنار یکدیگر به رقابت بپردازند و فیلم های یکدیگر را مورد ارزیابی و آنالیز قرار دهند. این جشنواره باعث تازه شدن روحیه سینماگران می شد و حداقل برای بنده همیشه سرشار از شوق و انگیزه فراوان بود.
برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری برای فیلم «پری» و دارنده سیمرغ بلورین جایزه هیأت داوران از بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر برای یک عمر دستاورد فنی و هنری در سینمای کشور تأکید کرد: امیدوارم یکایک مسئولان سینمای کشور و سینماگران جشنواره فیلم فجر را با اتحاد، وفاق و همدلی حفظ کنند. قطعاً اگر دامنه اختلافات در سینمای کشور کمتر شود و مشکلات عدیده سینما و سینماگران به دست مدیران سینمایی برطرف شود ما می توانیم آینده بهتری را برای جشنواره فیلم فجر متصور باشیم.
زرین دست در خاتمه این گفتگو افزود: امیدوارم مسئولان برگزارکننده جشنواره فیلم فجر به کیفیت این رویداد سینمایی توجه جدی کنند؛ توصیه های متعدد از این و آن را نپذیرند و بر اساس عقلانیت و شفاف سازی گام برداند.
ارسال نظر