این منتقد در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: یکی از مسائلی که باعث شده تا جشنواره فیلم فجر مانند سال های ابتدایی برگزاری اش مورد توجه نباشد و حتی برخی از اهالی سینما از آن بری شوند این است که در این رویداد کمیت بر کیفیت به شدت غلبه کرده است.
وی ادامه داد: جشنواره نیازمند فیلم های پرتعداد در بخش مسابقه نیست؛ ما نیازمند فیلم هایی هستیم که مضمون و محتوایی ارزشمند در راستای اهداف و آرمان های جشنواره داشته باشند. در همین راستا می توان تنها تعداد اندکی فیلم های ارزشمند را در بخش مسابقه جشنواره گذاشت و مابقی فیلم ها را برای آگاهی اهالی رسانه و منتقدان از یک سال فعالیت سینمای ایران در بخش «خارج از مسابقه» به نمایش درآورد.
فاضلی در بخش دیگری از این گفتگو تأکید کرد: جشنواره فیلم فجر باید در شأن انقلاب اسلامی باشد. برای برگزاری یک جشنواره باشکوه از نظر محتوایی و اجرایی ما نیازمند سیاست گذاران و مدیران خبره هستیم اما متأسفانه همیشه دم دستی ترین افراد به مدیران سازمان سینمایی برای برگزاری جشنواره گزینش می شوند.
وی خاطرنشان کرد: گزینش این قبیل افراد برای سیاست گذاری و اداره جشنواره باعث می شود تا این رویداد سینمایی نتواند آنطور که شایسته اش است برگزار گردد.
فاضلی در خاتمه اظهاراتش افزود: یکی از مشکلات بزرگ جشنواره فیلم فجر فقدان مانیفست روشن و مشخص است! هر دبیری در این جشنواره به صورت سلیقه ای تصمیم گیری و سیاست گذاری می کند و این اتفاق موجبات نزول این رویداد سینمایی را فراهم آورده است. این اتفاق در حالی است که همه جشنواره های معتبر و تراز اول دنیا مانیفست مشخصی دارند و بر اساس آن مانیفست به پیش می روند. از این رو امیدواریم که رئیس سازمان سینمایی به صورت قاطعانه جلوی عملکردهای سلیقه ای دبیران جشنواره ایستادگی کند.
ارسال نظر